Κεντρική Γ' Εθνική Άρης Θήβας: “Δυστυχώς σήμερα η πόλη ντροπιάστηκε”

Άρης Θήβας: “Δυστυχώς σήμερα η πόλη ντροπιάστηκε”

aris thivas lokros atalantis

Ο Άρης Θήβας επικράτησε εντός έδρας της ΧΒΑ με 79-71 σ΄ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Η ομάδα της Θήβας, όμως, είχε πολλά παράπονα από τη δημοτική Αρχή της πόλης τους, καθώς στο γήπεδο η θέρμανση ήταν ελλιπής, οι ηλεκτρονικοί πίνακες δεν λειτουργούσαν όπως και το ένα 24αρι, οι πρίζες της γραμματείας ήταν εκτός λειτουργίας. Ο Άρης Θήβας στην ανακοίνωση τονίζει χαρακτηριστικά ότι η πόλη τους σήμερα ντροπιάστηκε.

Αναλυτικά:

“Σημερα διεξηχθη ενα πολυ μεγαλο ντερμπι μεταξυ της ομάδας μας και του XBA.

Η μεγαλη νικη του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ με σκορ 79-71 έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπροστα στην απελπιστικη κατάσταση που παρουσίασε το κλειστο γυμναστηριο της Θηβας.

Το κατάμεστο απο φιλάθλους, γήπεδο της Θηβας ,που αγνόησαν τις καιρικές συνθήκες και ήρθαν να υποστηρίξουν την ομάδα μας καθως και αρκετοί φίλαθλοι των φιλοξενουμένων βρεθηκαν να παρακολουθούν έναν αγώνα σε συνθήκες δεκαετίας του 60.

Η θέρμανση το λιγότερο ελλιπης,οι ηλεκτρονικοι πίνακες δεν λειτουργούσαν όπως και το ένα 24αρι, οι πρίζες της γραμματείας ήταν εκτός λειτουργίας .

Εδω αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε εμεις οι άνθρωποι που επί σειρά ετων αγωνιζόμαστε για να προάγουμε τον αθλητισμό αλλα και να διαφημίζουμε την πόλη μας στο πανελλήνιο αν αυτό είναι που μας αξίζει?

Όπως πολλοί γνωρίζουμε από το 2018 υπάρχει μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης του γηπέδου που βρίσκεται άραγε?

Περιμένουμε η νέα δημοτική αρχή να δείξει άμεσα το ενδιαφέρον της και να επιλύσει αυτά τα προβλήματα καθως εκθέτουν την πόλη μας ανεπανόρθωτα.

Είναι επιτακτική η ανάγκη πλέον τώρα που νέοι άνθρωποι ασχολούνται με τα κοινά, να αλλάξουν το πρόσωπο του Δήμου Θηβαίων,εμείς ως σύλλογος δηλώνουμε έτοιμοι να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε μας το ζητήσει.

Δυστυχώς σήμερα η πόλη ντροπιαστηκε ελπίζουμε οτι δεν θα ξανασυμβεί αυτό γιατι δεν αντιπροσωπεύει ουτε εμάς ουτε τον Δημο μας…..”.

Screenshot 3 1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…