Κεντρική Γ' Εθνική Άρης Θήβας: “Διαιτητές που δεν πρέπει να σφυρίζουν ούτε στην κατηγορία των κορασίδων”

Άρης Θήβας: “Διαιτητές που δεν πρέπει να σφυρίζουν ούτε στην κατηγορία των κορασίδων”

Ο Άρης Θήβας με ανακοίνωση του τα έβαλε με τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα της Θήβας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο διαιτητής Παπαδημητρόπουλος είναι ανεπαρκής και επικίνδυνος.

Αναλυτικά:

“Καταρχην θα θελαμε να ευχαριστησουμε την ομάδα του Κρόνου για την ζεστη και εγκάρδια φιλοξενία την οποια θα θέλαμε να μπορεσουμε ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Τώρα όσον αφορά το σημερινό αγώνα είναι ντροπή για τον αγώνα που δίνουν αθλητές και παράγοντες της ομάδας μας να γινόμαστε μπαλάκι από διαιτητές που δεν πρέπει να σφυρίζουν ουτε στην κατηγορία των κορασίδων.

Έχουμε ζήσει κακές( μερες) εχουμε δει διαιτητές να κάνουν ανθρώπινα λάθη και φυσικα τα κατανοούμε οπως και αυτοι εμάς.Αυτό που ζήσαμε σήμερα από τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης Παπαδημητροπουλο δεν περιγράφεται με λόγια.

Με όση επιείκεια μπορεί να δείξει κανείς ο συγκεκριμένος διαιτητής μόνο ως ανεπαρκής και επικίνδυνος για το άθλημα,τους αθλητές και τους παράγοντες μπορεί να περιγραφεί.

Η ανεπάρκεια αυτου του ανθρώπου μείωσε την αξία της νίκης που δίκαια πήρε ο Κρόνος και σε καμία περίπτωση δεν το αμφισβητούμε αυτο!!!

Έκθεσε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των αθλητων εκατέρωθεν και φυσικά αδίκησε το φίλαθλο κοινο που ήρθε για απολαύσει ένα όμορφο θέαμα.

Αυτα όπως και οι κατα καιρούς ανακοινώσεις των σωματείων που υπηρετούν το αθλημα της καλαθόσφαιρας, θεωρούμε πρέπει να προβληματίσουν……”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Έτσι επανεκκινεί το σύνολο του αθλητισμού [pics]

Οι λοιμωξιολόγοι μετά από πολλούς μήνες αποφάσισαν την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλη…