Κεντρική Γ' Εθνική Αργοναύτης: “Εχθρική διαιτησία, μας έβριζαν οι παίκτες της ομάδας της Νάξου”

Αργοναύτης: “Εχθρική διαιτησία, μας έβριζαν οι παίκτες της ομάδας της Νάξου”

argonautis triglias rafinas

Σοβαρές καταγγελίες μετά το τέλος του αγώνα με τα Φανάρια έκανε ο Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι αναφέρουν ότι οι παίκτες της ομάδας της Νάξου τους έβρισαν μετά το τέλος του αγώνα, ενώ δεν άφησαν ασχολίαστη και τη διαιτησία. Όπως αναφέρουν η διαιτησία ήταν εχθρική, ενώ καταγγέλλουν ότι στο ημίχρονο του αγώνα τους είπαν: “δεν μπορούμε να τα δίνουμε όλα τα βήματα που κανει ο Προδρόμου, γιατί ειναι αυτός που είναι”.

Αναλυτικά:

“Όσο ζούμε μαθαίνουμε και έτσι θα μάθουμε να ζούμε και με τέτοιες ήττες. Είναι εμφανές πλέον ότι κάποιοι δεν θέλουν τον Αργοναύτη στις εθνικές κατηγορίες. Η ήττα με 84-81 ήρθε μετά από μια ακόμα εχθρική διαιτησία που είχε η ομάδα μας την φετινή περίοδο.

Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να σταθούμε μόνο σε αυτό. Όταν μετά το τέλος του αγώνα ο “αθλητής” Γιάννης Προδρόμου βρίζει παίκτες και προπονητές. Όταν κάποιοι συμπαίκτες του τον σιγονταρουν. Όταν ακολουθεί στο ίδιο υβρεολογιο ο προπονητής της Νάξου λέγοντας χαρακτηριστικά “Εγώ είμαι εδώ για να δέρνω” σε παίκτη μας. Όταν στο τέλος στην selfi της ομάδας τους φωνάζουν για γεννητικά όργανα κ βρίζουν χωρίς να μπορούμε να γράψουμε όλα όσα ακούσαμε ακόμα κ κατά την έξοδο μας από το γήπεδο. Κ προσεξτε. Οχι οι οπαδοί. Οι παίκτες… Όταν συμβαίνουν όλα αυτά, δεν μπορούμε να σταθούμε στην διαιτησία των Καμητσου κ Ελ Ανυ που στο ημίχρονο παραδεχθηκαν ότι “δεν μπορούμε να τα δίνουμε όλα τα βήματα που κανει ο Προδρόμου, γιατί ειναι αυτός που είναι”. Ούτε καν ότι ο χρονόμετρης σηκώθηκε κ έφυγε για να πάει τουαλέτα ενώ παιζόταν το παιχνίδι κ άφηνε το χρόνο να τρέχει.

Κ φυσικά όταν τους έβριζε όλο το παιχνίδι αυτοί γυρνούσαν το κεφάλι κ φτάσαμε να έχουμε 6-0 φάουλ στην αρχή της τρίτης περιόδου, να έχουμε συνολικά 25 φάουλ έναντι 20 της ομάδας της Νάξου που κυνηγούσε σε όλο το σκορ κ με όλα τα ανάποδα σφυρίγματα κ τις αποβολές των Λιτσο κ Παπουτση με ανύπαρκτα σφυρίγματα, φτάσαμε 40″ πριν το τέλος με το σκορ με το σκορ 80-75 υπέρ μας κ όλο τον παγκο της Νάξου να φωνάζει να κάνουν φάουλ για να σταματήσουν το χρόνο, να μην δίνεται τίποτα στο κατς των γηπεδουχων κ με δύο τριποντα του Χονδροπουλου(όαση ο συγκεκριμένος σε συμπεριφορά) η Νάξος να πάρει τη νίκη.

Μήνυμα ελήφθη λοιπόν… Θα μάθουμε κ έτσι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…