Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Αλλάζει (ξανά) πρόσωπο το Περιστέρι. Δύο στην έξοδο

Αλλάζει (ξανά) πρόσωπο το Περιστέρι. Δύο στην έξοδο

smith peristeri paok e1574100488404

Το Περιστέρι γνώρισε βαριά ήττα από την Τενερίφη για το BCL και αυτό φαίνεται πως ήταν το τελευταίο παιχνίδι για δύο παίκτες του. Σκούτσι Σμιθ και Μάικλ Μόρισον αποτελούν… ξένο σώμα για το Περιστέρι και αμφότεροι ειδοποιήθηκαν ότι πλέον δεν υπολογίζονται.

Η φετινή σεζόν μοιάζει με έναν απρόσμενο εφιάλτη για το Περιστέρι. Όχι πως δεν έχει καλά αποτελέσματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ας μην ξεχνάμε ότι στο Κύπελλο είναι στους «4» και διεκδικεί την είσοδό του στον τελικό, στο Πρωτάθλημα έχει νικήσει (μεταξύ άλλων) τον Παναθηναϊκό και στο Τσάμπιονς Λιγκ παλεύει με αξιώσεις να περάσει στην επόμενη φάση. Λένε πως εκεί που ευημερούν οι αριθμοί δυστυχούν οι άνθρωποι και στα δυτικά προάστια κανείς δεν είναι ευτυχισμένος…

Οι αλλαγές παικτών είναι… συχνό φαινόμενο, με δύο Αμερικανούς να είναι στην πόρτα της εξόδου. Ο Σκούτσι Σμιθ, ο οποίος ήρθε για να γεμίσει την περιφέρεια του Περιστερίου, κι ο Μάικλ Μόρισον δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Παπανικολόπουλο. Αμφότεροι, ειδοποιήθηκαν μετά τον αγώνα με την Τενερίφη, να ψάξουν να βρουν ομάδα, καθώς δεν υπάρχει πλέον γι’ αυτούς χώρος στο Περιστέρι.

Ο κόουτς της ομάδας των δυτικών προαστίων θέλει να συμμαζέψει τα πράγματα, δεν του αρέσει η εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία ματς (εντός κι εκτός συνόρων) το Περιστέρι, ενώ παράλληλα θέλει να δώσει χρόνο και χώρο στα νέα παιδιά της ομάδας, με πρώτο και καλύτερο τον Καράμπελα. Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε πως θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές, κι άλλες απομακρύνσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν είναι σίγουρος φέτος στη δυτική όχθη. Το γιατί μάλλον δεν μπορεί να το πει κάποιος με σιγουριά, όμως είναι άξιο απορίας πώς μια σεζόν που έμοιαζε εύκολη, έχει μετατραπεί σε… πονοκέφαλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…