Κεντρική Διεθνή Τσόβιτς:”Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε”

Τσόβιτς:”Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε”

tsovic e1556720145138

Η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα αποφάσισε να μην ταξιδέψει στην Ποντγκόριτσα για την αναμέτρηση με την Μπουντούτσνοστ, φοβούμενοι για την ασφάλεια τους λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Τσόβιτς, σε δηλώσεις του για την απόφαση της ομάδας του τόνισε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ρισκάρουν την ασφάλεια των παικτών, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απορία του για την μη αναβολή του αγώνα, εφόσον όπως είπε υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αναβάλαμε το ταξίδι για λόγους που είναι γνωστοί. Δεν θέλαμε να κλιμακώσουμε μια κατάσταση που ήδη υπάρχει στην Ποντγκόριτσα. Στείλαμε επιστολή στην ABA Liga, αλλά δεν πήραμε απάντηση. Ο GM της ομάδας ζήτησε να έρθει απάντηση σε αυτά που αναφέραμε, αλλά ούτε τότε προέκυψε κάποια κίνηση από την πλευρά της λίγκας. Το μόνο που πήραμε ήταν η τοποθέτηση της γραμματέως του προέδρου της ABA Liga ότι δεν υπήρχε κάποια κίνηση για το παιχνίδι.

Κανείς δεν μας διέταξε να μην ταξιδέψουμε, από εμάς έγινε η εκτίμηση της κατάστασης. Δεν μπήκαμε στο αεροπλάνο γιατί δεν θέλαμε να πάρουμε αυτό το ρίσκο. Δεν μπορούμε να φτάσουμε στα άκρα ή να διακινδυνεύσουμε να πάθει κάποιος κάτι, για ένα παιχνίδι ή μία νίκη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα παιχνίδι δεν μπορεί να αναβληθεί για μερικές ημέρες, αφού υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στην Ποντγκόριτσα, είχαμε επίσης εγγυήσεις, αλλά όλοι θυμούνται τι έγινε. Δεν είναι στόχος μας να διαλυθεί η ABA Liga, ούτε είναι πρόθεσή μας να συμμετέχουμε σε ότι γίνεται στο Μαυροβούνιο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…