Κεντρική Διεθνή Σκέψεις Λάρκιν για εθνική Τουρκίας!

Σκέψεις Λάρκιν για εθνική Τουρκίας!

shane larkin anadolu efes istanbul eb19

Μπορεί ο Σέιν Λάρκιν να βρίσκεται μόλις ενάμισι χρόνο στην Τουρκία, ωστόσο η αγάπη που έχει δεχθεί από τους Τούρκους φιλάθλους τον έχει κάνει να αγαπήσει την χώρα τόσο που σκέφτεται να αγωνιστεί με την εθνική της ομάδα, αρχής γενομένης από το προολυμπιακό τουρνουά.

Βέβαια, όσο και αν θέλει να φορέσει την φανέλα της Τουρκίας, υπάρχει ένα “κόλλημα” που ακούει στο όνομα Σκότι Ουίλμπεκιν. Ο γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ αγωνίζεται ήδη με την τουρκική εθνική ομάδα ως νατουραλιζέ, συνεπώς θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει, έτσι ώστε να πάρει την θέση του ο Λάρκιν.

Πάντως ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου, σε δηλώσεις του τόνισε ότι από την μία είναι χαρούμενος για την πρόθεση του γκαρντ της Εφές να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Τουρκίας, ξεκαθάρισε όμως παράλληλα ότι η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον Ουφούκ Σαρίτσα.

Είμαι χαρούμενος που παίκτες αυτής της ποιότητας αναγνωρίζουν την Τουρκία ως μία μπασκετική χώρα και νιώθουν άνετα. Ο Σέιν είναι ένας παίκτης που παρακολουθώ από πολύ κοντά, έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν. Ξέρει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, όπως επίσης το κλίμα που υπάρχει εντός κι εκτός της εθνικής ομάδας. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό, αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί από το τεχνικό επιτελείο (βλ. τον Ουφούκ Σαρίτσα και τους συνεργάτες του). Είμαστε πάντως ευγνώμονες για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να ανταποδώσει την αγάπη” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …