Κεντρική Γ' Εθνική Σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας Μίλωνας – ΧΒΑ!

Σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας Μίλωνας – ΧΒΑ!

milonas

O Mίλωνας αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την ΧΒΑ (15/12, 17:00), για την 9η αγωνιστική του 2ου Νότιου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να ανακοινώνει πως η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του συλλόγου στο YouTube.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα ύστερα από την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Χίο επιστρέφει στην έδρα της, όπου θα αντιμετωπίσει τη ΧΒΑ (15/12, 17:00). Όπως όλα τα παιχνίδια της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, έτσι κι αυτό με την ομάδα της Χαλκίδας είναι πολύ δύσκολο και κρίσιμο ενόψει της συνέχειας.

Οι παίκτες του Δημήτρη Αποσκίτη θέλουν την στήριξη του κόσμου της ομάδας μας, όπως έχει κάνει μέχρι στιγμής σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Είμαστε σίγουροι ότι γι ακόμη έναν αγώνα θα είστε στο πλευρό μας και θα “σπρώξετε” τον Μίλωνα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Ο σύλλογος μας φροντίζει και για όσους είναι μακριά ή δεν μπορούν να δώσουν το παρών, καθώς η αναμέτρηση θα έχει διαδικτυακή κάλυψη. Οι άνθρωποι του Milon TV θα μεταδώσουν μέσω του καναλιού τους στο Youtube live τον αγώνα και οι φίλοι της ομάδας και του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τη ΧΒΑ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…