Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο 76-67

Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο 76-67

rudy fernandez real madrid eb19

Ακόμη μία νίκη πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς επικράτησε με 76-67 της Αρμάνι Μιλάνο. Η ισπανική ομάδα αν και βρέθηκε να χάνει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη μ΄ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν ισορροπημένα και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ (7-8). Σ΄αυτό το σημείο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να τρέξουν ένα μικρό σερί 5-0 και πήρε “αέρα” 6 πόντων (7-13). Η Αρμάνι Μιλάνο συνέχισε να έχει τον έλεγχο στο ματς, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ και να ρίξει τη διαφορά στους τρεις πόντους (18-21).

Η ιταλική ομάδα συνέχισε την εξαιρετική της εμφάνιση και με κορυφαίο τον Μίτσοφ αποσπάστηκε ξανά από τους Ισπανούς (24-33) και πήρε και διψήφιο προβάδισμα για πρώτη φορά (24-35). Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να βρει λύσεις σε άμυνα και επίθεση κι έτσι η ιταλική ομάδα πήγε στα αποδυτήρια με τη διαφορά στους εννιά πόντους (30-39).

Στο δεύτερο μέρος άλλαξε η εικόνα της αναμέτρησης. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, περιόρισε τους αντιπάλους της και κατάφερε να πλησιάσει στους 2 πόντους (46-48)! Η “Βασίλισσα” κατάφερε να φέρει και τούμπα το ματς, καθώς ο Ταβάρες πέτυχε ακόμη ένα καλάθι στην αναμέτρηση και λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έβαλε τους Ισπανούς μπροστά με 54-52.

To ντέρμπι συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο, με τους γηπεδούχους να κρατούν τα ηνία του σκορ με πρωταγωνιστή τον Άντονι Ράντολφ (63-59). Ο Καμπάτσο ήταν μαγικός και με 11 πόντους έκανε σμπαράλια την άμυνα των Ιταλών και σέρβιρε στους συμπαίκτες του (72-63). Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 76-67.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 30-39, 54-52, 76-67

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…