Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Το blog του Μπόγρη, η «αύρα» του Αρτάκης και οι «αιώνιοι»”

“Το blog του Μπόγρη, η «αύρα» του Αρτάκης και οι «αιώνιοι»”

Παπαντωνίου

Η Λάρισα φιλοξενείται αύριο (14/12 15:45) από τον Πανιώνιο, και ο Νώντας Παπαντωνίου μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, εστίασε στην βελτίωση των “κυανέρυθρων” με τις προσθήκες των Σάμιουελς και Ντουρέν, αλλά και τα συναισθήματα του πέρσι όταν αγωνιζόταν στο “Αρτάκης”.

Παράλληλα, ο γκαρντ των Θεσσαλών αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Γιώργου Μπόγρη στην Τενερίφη αλλά και το φοβερό ντέρμπι των αιωνίων για την Ευρωλίγκα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα στην παρέα.

Θα αρχίσω με ένα μη μπασκετικό σχόλιο. Με αφορμή τη μεταγραφή του Μπόγρη στην Τενερίφη.

Πρώτον, καλή αρχή καλή επιτυχία με υγεία και τύχη σε αυτόν τον ωραίο τύπο. Πέρα από την παρουσία του, θα μου λείψει το μπλογκ του γιατί έδινε κάτι διαφορετικό, κάτι ιδιαίτερο. Κρίμα, αλλά όλα για καλό γίνονται.

Στα αγωνιστικά, επιτέλους δείξαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Κάναμε μια παρά πολύ καλή εμφάνιση και ο ερχομός του Ρας μας έδωσε άλλη δυναμική και ποιότητα.

Το επόμενο ματς για μένα έχει διπλή σημασία. Πρώτον αντιμετωπίζω πρώην ομάδα μου. Πάντα ήθελα να παίξω στον Πανιώνιο, μου έβγαζε κάτι η αύρα του Αρτάκης. Είχε κάτι μαγικό αυτό το γήπεδο και πέρσι είχα την τιμή να φορέσω τη φανέλα του ιστορικού.

Είναι από τα παιχνίδια που πιθανή νίκη σου δίνει, κατά την άποψη μου, μεγάλη ανάσα για τη συνέχεια. Οπότε, είναι ιδιαίτερο ματς. Το άγχος το έχει σίγουρα ο γηπεδούχος γιατί είναι must win game για τον Πανιώνιο που προέρχεται από μια παρά πολύ μεγάλη νίκη μέσα στο Αλεξάνδρειο.

Είναι σε καλή κατάσταση, έχουν βρει ρυθμό και οι προσθήκες του Σάμουελς κ του Ντούρεν τους άλλαξαν εικόνα. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να περιορίσουμε το γρήγορο παιχνίδι τους.

Κλείνοντας θα ήθελα ν σχολιάσω τη ματσάρα που είδαμε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την ευρωλίγκα. Μακάρι σύντομα να γίνεται αυτό και στο πρωτάθλημα γιατί μόνο καλό κάνουν στο ελληνικό μπάσκετ αυτές οι δυο ομάδες. Αυτά από μένα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…