Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Θέλαμε την νίκη περισσότερο”

“Θέλαμε την νίκη περισσότερο”

jamar blake peristeri e1569856540309

Στην θέληση του ίδιου και τον συμπαικτών του απέδωσε την τεράστια νίκη του Περιστερίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Μπι Τζέι Μπλέικ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Παράλληλα, ο Αμερικανός φόργουορντ της ομάδας της δυτικής αττικής, τόνισε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χαρές, αλλά για δουλειά ενόψει των δύο δύσκολων εκτός έδρας αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Διαβάστε αναλυτικά:

Το περίμενες ότι θα έρθει η νίκη με δεδομένες τις απουσίες της ομάδας;

Δεν νομίζω ότι μας επηρέασαν οι απουσίες. Θέλουμε όταν βγαίνουμε στο γήπεδο να παίζουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι και ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό.

Υπάρχει μυστικό για την επιτυχία;

Πιστεύω ότι απλά θέλαμε να κερδίσουμε περισσότερο και αυτό φαίνεται! Παλέψαμε για κάθε μπάλα, προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι χωρίς να μας νοιάζει το σκορ, πράγμα που μας οδήγησε σε μια σπουδαία ομαδική νίκη.

Εσύ πήρες μεγάλα σουτ και μπήκαν στο τέλος…

Είναι θέμα αυτοπεποίθησης; Κάθε φορά που παίρνουμε μεγάλα σουτ είναι και θέμα ψυχολογίας. Όλο το προπονητικό σταφ κάνει σπουδαία δουλειά και μας προετοιμάζει και για τέτοιες στιγμές. Μπορεί στο παιχνίδι να φαίνεται εύκολο, αλλά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πολλών επαναλήψεων στην προπόνηση. Όσο περισσότερο δουλεύουμε σε κάτι ,τόσο περισσότερη ψυχολογία αποκτούμε στα δύσκολα.

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρόν και σας ώθησε στη νίκη…

Ο κόσμος ήταν φανταστικός! Κάθε φορά είναι σπουδαίοι ανεξάρτητως του αντιπάλου αλλά χτες το γήπεδο έβραζε και με την βοήθεια τους μας έδωσαν ενέργεια και ώθηση για μερικά σπουδαία καλάθια. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την υποστήριξη.

Η μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη;

Τεράστια νίκη για την ομάδα και για την πόλη, σίγουρα και για όλο τον οργανισμό! Μπορούμε να την χαρούμε, αλλά από σήμερα ξεκινάμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι που είναι ένα μακρινό εκτός έδρας. Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα με δύο εκτός έδρας παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…