Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θα ήθελα να μείνω στην ΑΕΚ”

“Θα ήθελα να μείνω στην ΑΕΚ”

langford e1576011260431

Ο Κιθ Λάνγκφορντ πραγματοποιεί μαγική χρονιά με την ΑΕΚ και την οδηγεί από νίκη σε νίκη. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη φετινή παρουσία του στην Ένωση, ενώ σημείωσε ότι στόχος τους είναι το Final Four στο Basketball Champions League. Παράλληλα, ο παίκτης των “κιτρινόμαυρων” σημείωσε ότι θα ήθελε να μείνει και τη νέα χρονιά στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Ώρα των Σπορ”:

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να πάει στο Final Four του BCL: «Ναι. Τώρα στο BCL υπάρχουν πιθανότατα οκτώ ομάδες που μπορούν να πάνε στο Final Four. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα μπάτζετ ή στα ρόστερ των ομάδων, ή στο ταλέντο. Κερδίσαμε πολλές ομάδες που μπορούν να πάνε στο Final Four. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι, αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Κερδίζουμε προς το παρόν και εντός και εκτός έδρας. Δεν έχουμε κάνει κάτι ιδιαίτερο ακόμα».

Για το ρόστερ της ΑΕΚ: «Είναι πολύ καλύτερο από όσο πιστεύει κανείς. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Σλότερ, ο Ματσιούλις, ο Χάουι (Σαντ Ρος) που είναι ίσως το πιο καθοριστικό κομμάτι. Τα ενώνει όλα. Είναι πολύ καλός παίκτης, ανεβαίνει συνεχώς, μεγαλώνει το όνομά του. Το ρόστερ είναι ισορροπημένο. Έχει καλούς νέους παίκτες. Θα δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα».

Για τους στοχους της ΑΕΚ φέτος: «Πρέπει να παλεύεις για τα πάντα. Να δώσουμε την τυπική απάντηση; Ότι ναι, θα πάμε για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, και το Final Four; Ναι σε όλα. Όλοι μας θέλουν τα τα πετύχουν αυτά. Έμαθα όμως στην καριέρα μου ότι το ταξίδι είναι τόσο σημαντικό όσο και ο προορισμός. Όταν πάμε στο τέλος, θα δούμε τι θα κάνουμε. Προς το παρόν, να βλέπουμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Ας συζητούν για τους στόχους μας οι δημοσιογράφοι και οι οπαδοί».

Για τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Προφανώς, όποιος σου δίνει την ευκαιρία, για να κυνηγήσεις το όνειρό σου και να πετύχεις τον στόχο σου, πρέπει να το σεβαστείς αυτό. Του είμαι ευγνώμων. Πολλοί δεν έχουν αυτή την ευκαιρία στην ηλικία μου. Είναι ίσως ρίσκο για κάποιες ομάδες η ηλικία μου. Θέλω να τον ανταμείψω και να τον ευχαριστήσω για το ρίσκο που πήρε για μένα».

Για το αν σκέφτεται να μείνει στην ΑΕΚ: «Ναι σίγουρα, γιατί όχι;»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…