Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θα δώσουν πράγματα που λείπουν Γκραντ και Γιάνκοβιτς”

“Θα δώσουν πράγματα που λείπουν Γκραντ και Γιάνκοβιτς”

aek

Με επιβλητικό τρόπο έκλεισε το 2019 η ΑΕΚ διαλύοντας τον Ιωνικό με 103-70 στο κλειστό “Νίκος Γκάλης”. Ο τεχνικός της ένωσης μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του αγώνα ευχαρίστησε τον κόσμο για τo δυναμικό παρών του στο παιχνίδι και ζήτησε ανάλογη παρουσία στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προσθήκη του Τζεράια Γκραντ αλλά και του Βλάντο Γιάνκοβιτς τονίζοντας ότι αμφότεροι έχουν έρθει για να δώσουν πράγματα που λείπουν από την ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Τελειώσαμε το 2019 με μια καλή εμφάνιση, ένα όμορφο μπάσκετ και μια επιβλητική νίκη. Είμαστε χαρούμενοι για τον τρόπο που παίζουμε κι επιβάλλουμε το ρυθμό μας στα τελευταία παιχνίδια. Σήμερα είμαστε διπλά χαρούμενοι, γιατί, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν BCL, ήρθε πολύς κόσμος στο γήπεδο με τις οικογένειές του κι υπήρχε μια όμορφη εικόνα. Αυτό δείχνει κάποια πράγματα για τον τρόπο προσέλκυσης των φίλων της ομάδας, που είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για εμάς, να μπορέσουμε να προσελκύσουμε τον κόσμο. Να έρθει ωραίος κόσμος με τις οικογένειές του. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Ιωνικό, ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος. Μπήκαμε με συγκέντρωση και προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας για 40 λεπτά. Συγχαρητήρια στους παίκτες και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο για την στήριξη και την παρουσία του. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την άλλη εβδομάδα με την μεγαλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό, και χρειαζόμαστε κι εκεί την στήριξή του σε φίλαθλα κι αθλητικά πλαίσια, να μας δώσει δύναμη κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

Για τους Γκραντ – Γιάνκοβιτς ανέφερε: «Κάθε φορά που κάνεις μια προσθήκη, πρέπει να έχεις προβλέψει κάποια πράγματα από πριν. Εμείς έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε και τους δύο στο ρόστερ. Γιατί κάνουν πράγματα που μας λείπουν και που θα μας κάνουν καλύτερους. Αυτός είναι ο λόγος απόκτησης του Γκραντ και της προσθήκης εδώ και καιρό του Βλάντο. Μέσα από την προπόνηση και τη συνέπεια που πρέπει να δείξουμε όλοι μας, εμείς θα τους δώσουμε το χώρο που χρειάζονται και πρέπει. Δεν είναι εύκολο, αλλά ό,τι και να κάνουμε από εδώ και πέρα, έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας και μεγάλη απαίτηση, και πρέπει να το κάνουμε με τον τρόπο που πρέπει».

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…