Κεντρική Basket League Κολοσσός “Τα μεγάλα σουτ του Ρεθύμνου έκριναν το παιχνίδι”

“Τα μεγάλα σουτ του Ρεθύμνου έκριναν το παιχνίδι”

Ο Κολοσσός δεν κατάφερε να κλείσει με νίκη το 2019 γνωρίζοντας την ήττα από το Ρέθυμνο στο “Μελίνα Μερκούρη”. Ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα χαρακτήρισε πολύ σκληρό το παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι κρίθηκε στα μεγάλα σουτ των γηπεδούχων στο τελευταίο ενάμισι λεπτό.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ντέρμπι, θεωρώ για όλη τη διάρκεια του, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο ενάμιση λεπτό. Εκείνο που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα είναι τα 3 μεγάλα σουτ που έβαλε το Ρέθυμνο στο τελευταίο ενάμιση λεπτό.

Για το μόνο στοιχείο του παιχνιδιού που είμαι δυσαρεστημένος, κυρίως γιατί δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα έτσι όπως πήγε στα 40 λεπτά, είναι η τελική διαφορά των 11 πόντων. Σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Νομίζω διεκδικήσαμε το ματς στα ίσια σε όλη τη διάρκεια του. Κάναμε ένα καλό αμυντικά παιχνίδι, αλλά γενικά εδώ πέρα η επίθεση σου δεν είναι εύκολο να αποδώσει. Το Ρέθυμνο είναι μία σκληρή αμυντικά ομάδα κυρίως εντός έδρας. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο και καλή συνέχεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Ηρακλής: Ανακοίνωσε τον Παπαδάκη

Ο Κώστας Παπαδάκης που μέχρι πρότινος ανήκε στον Παναθηναϊκό υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασία…