Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω…”

“Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω…”

xanthopoulos 1

Η ήττα από τον Ιωνικό Νικαίας στο θρίλερ των δύο παρατάσεων ανήκει στο παρελθόν για τους παίκτες του Περιστερίου, σύμφωνα με τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος μίλησε για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Γκαζιαντέπ, τονίζοντας ότι με νίκη η ομάδα του θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το ματς με τον Ιωνικό: «Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δυστυχώς θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάποια πράγματα καλύτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα δούμε τα λάθη μας στο βίντεο και θα συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω…»

Για την αναμέτρηση με την Γκαζιαντέπ: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι υψηλής βαθμολογικής σημασίας κόντρα στην Γκαζιαντέπ. Είναι ένα ματς που θα κρίνει αρκετά πράγματα για την συνέχεια στο Basketball Champions League.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούμε στη νίκη που κάναμε εκτός έδρας. Θα παίξει ρόλο αυτή η νίκη, εφόσον κερδίσουμε πάλι, σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς θα τους έχουμε στο 2-0. Αν κερδίσουμε κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να μην κάνουμε λάθη και να παίξουμε επιθετικά στην άμυνα. Θα πρέπει να πάμε πρώτοι στην μπάλα και γενικά να είμαστε καλοί στις λεπτομέρειες προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Η ομάδα μας έχει επιθετικό ταλέντο και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, δώσαμε τον αγώνα μας και συνεχίζουμε»

Στην προσπάθεια που έκανε το Περιστέρι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Το Περιστέρι του Β…