Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Συγκέντρωση και να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά”

“Συγκέντρωση και να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά”

Ο ΠΑΟΚ κλείνει τον πρώτο γύρο του Basketball Champions League στη Βόννη της Γερμανίας απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, την οποία αντιμετώπισε και πέρσι.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα, τόνισε ότι το αυριανό παιχνίδι μπορεί να κρατήσει την ομάδα στην διεκδίκηση της πρόκρισης, ενώ μίλησε για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα, αλλά και την ενέργεια που θα πάρει από τους Έλληνες φιλάθλους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του δικεφάλου του βορρά, μετά την άφιξη της ομάδας στη Βόννη και πριν την προπόνηση της ομάδας στο Telekom Dome.
«Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας, γιατί αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας κρατήσει μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη όμως, πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα και να τα κάνουμε σωστά. Και σίγουρα να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του αγώνα.
Η Βόννη έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, έχει διαφορετικό προπονητή, αλλά παραμένει μια κλασική Γερμανική ομάδα, με πολλή ενέργεια, την οποία θα πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε. Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, είμαι σίγουρος ότι θα συνδράμουν και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τη Γερμανία. Όπως κάνουν πάντα άλλωστε. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε»
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Υπέρβαση που δικαιούμασταν η Ευρώπη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ μίλησε για όλα. Ο Άρης Λυκογιάννης φιλοξενήθηκε σε ραδιο…