Κεντρική Basket League Άρης “Συγκεντρωμένοι και καθαρό μυαλό κόντρα στην ΑΕΚ”

“Συγκεντρωμένοι και καθαρό μυαλό κόντρα στην ΑΕΚ”

savvas kamperidis aris

O Άρης αγωνίζεται εκτός έδρας εναντίον της ΑΕΚ (13/12, 19:00), για την 11η αγωνιστική της Basket League, με τον Σάββα Καμπερίδη να ζητάει από τους παίκτες του μαχητικότητα και αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ποιότητα και βάθος σε όλες τις θέσεις. Προσπαθεί να ασκήσει πίεση στον αντίπαλο μέσα από την άμυνά της, ώστε να το μετουσιώσει σε εύκολους πόντους. O Λάνγκφορντ είναι η αιχμή της ομάδας στην επίθεση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποτελεί τη μοναδική απειλή για εμάς. Γενικά πρόκειται για μια συγκροτημένη ομάδα, όπως αρμόζει στην ποιότητα των προπονητών της.

Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να αγωνιστούμε με καθαρό μυαλό, μαχητικότητα και αυτοπεποίθηση.”

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
“Η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα (12/12) την προετοιμασία της, χωρίς απρόοπτα, πραγματοποιώντας μια μεσημεριανή προπόνηση στο “Nick Galis Hall”.

Πριν πατήσουν το παρκέ, οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τον αυριανό τους αντίπαλο.

Την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Fitzpatrick, Brown, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Milosevic, Σακελλαρίου, Σιδηροηλίας, Gecevicius, Σλαφτσάκης, Dragicevic, Morris, Βουλγαρόπουλος.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…