Κεντρική NBA “Συγγνώμη μαμά, τώρα ξέρω πως είναι να είσαι γονιός!”
NBA

“Συγγνώμη μαμά, τώρα ξέρω πως είναι να είσαι γονιός!”

ΛεΜπρόν

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είδε από κοντά τον γιο του, ΛεΜπρόν Τζέιμς Τζούνιορ, να κερδίζει το παλιό του σχολείο και στις δηλώσεις του ζήτησε συγγνώμη που δεν καταλάβαινε την μητέρα του, όταν ήταν νέος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Είπα στη γυναίκα μου πως έπρεπε να κάνω ό,τι έκανε η μητέρα του Στεφ Κάρι (που φόρεσε πέρυσι μισή φανέλα των Μπλέιζερς και μισή των Ουόριορς για τα παιδιά της). Η καρδιά μου πάντα θα είναι στο St. Vincent-St. Mary’s. Ο κόουτς Ντρου είναι σαν πατέρας μου. Με έμαθε πάρα πολλά, όχι μόνο για το μπάσκετ, αλλά για τη ζωή. Είναι ένας κύκλος. Είναι τρελό.”

Ο ΛεΜπρόν έδειχνε με εκδηλωτικούς τρόπους τη στήριξη στον Μπρόνι και σχολίασε σχετικά:
“Ελπίζω να μην φώναζα τόσο, ώστε να τον αποσυντονίσω. Δεν είμαι περήφανος μόνο για τον Μπρόνι, αλλά για όλα μου τα παιδιά. Προσπαθούμε να τα μεγαλώσουμε όσο πιο σωστά γίνεται. Να είναι καλοί απέναντι στην κοινωνία, στο σχολείο, στους συμπαίκτες του ή οπουδήποτε. Να εκπροσωπούν το όνομα Τζέιμς με σεβασμό.”

Δεν δίστασε να δηλώσει κι ευγνώμων για όλα όσα έχει αποκτήσει εξαιτίας της πορτοκαλί μπάλας, λέγοντας:
“Αν δεν ήταν το μπάσκετ, δεν θα ήμουν εδώ ούτε εγώ, ούτε ο γιος μου, ούτε η οικογένειά μου. Το μπάσκετ μού έδωσε τόσα πολλά που νιώθω το χρέος να το ξεπληρώσω. Ο γιος μου μού έδωσε κίνητρο. Τον είδα να παίζει και τώρα ανυπομονώ να παίξω κι εγώ.”

Επίσης, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την μητέρα του, που δεν την καταλάβαινε!
“Πρέπει να απολογηθώ στην μητέρα μου, γιατί μεγαλώνοντας και παίζοντας, συνήθιζε να είναι από τους πιο… φασαριόζους στις κερκίδες. Τρελαινόταν με τους αντιπάλους, τους διαιτητές, ακόμα και με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Εγώ της έλεγα “τι κάνεις; Κάτσε κάτω; Με ντροπιάζεις”. Η μαμά μου είναι εδώ και της ζήτησα συγγνώμη. Τώρα ξέρω πως είναι να είσαι γονιός και να βλέπεις το παιδί σου να παίζει!””

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…