Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Ψάχνουμε αντίδραση”

“Ψάχνουμε αντίδραση”

perrakis laurio

Το Λαύριο υποδέχεται αύριο (14/12 17:45) τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της basket league, και θέλει να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί της ομάδας με τις τρεις συνεχόμενες ήττες σύμφωνα με όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Μιχάλης Περράκης. 

Διαβάστε αναλυτικά:

Επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από δύο αγωνιστικές, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας μοιράζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία.

Έχουμε συμπληρώσει τρία ματς δίχως νίκη και θα ψάξουμε την αντίδραση εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη της έδρας μας. Η νίκη κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι μονόδρομος!

Ο ΠΑΟΚ είναι διαχρονικά ένας δύσκολος αντίπαλος τον οποίο σεβόμαστε. Εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας προκειμένου να πάρουμε το «ροζ φύλλο αγώνα» αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί σε άμυνα και επίθεση στα 40’ της αναμέτρησης.

Σε αυτό τον κομβικό αγώνα, όσο κι αν φαίνεται κοινότυπο, η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη για εμάς και θα παίξει καθοριστικό ρόλο γεμίζοντας το γήπεδο και σπρώχνοντας την ομάδα προς τη νίκη!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …