Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Προχωράμε για την επόμενη νίκη”

“Προχωράμε για την επόμενη νίκη”

perrakis laurio

Να αφήσουν πίσω τους την ήττα αλλά κυρίως την εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Ηρακλή θέλουν άπαντες στο Λαύριο, με βάση τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Περράκης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα, εστίασε στις τρεις εκτός έδρας νίκες που έχει ήδη η ομάδα του, ενώ τόνισε ότι αύριο πρέπει να βγάλουν πάθος, θέληση και ενέργεια για την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Στον τελευταίο αγώνα με τον Ηρακλή περισσότερο μας πείραξε η κακή εμφάνιση και όχι η ήττα. Μην ξεχνάμε όμως: ένα παιχνίδι είναι και σε κάθε παιχνίδι ή μαθαίνεις ή κερδίζεις.

Αφήνουμε πίσω την προηγούμενη αγωνιστική και κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Εμείς φέτος έχουμε ήδη τρεις εκτός έδρας νίκες, είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί και θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Πρέπει από το πρώτο λεπτό του αγώνα να δείξουμε ότι θέλουμε τη νίκη βγάζοντας πάθος, θέληση και ενέργεια στο παρκέ.

Όλοι μαζί, παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμος αποτελούμε τη δύναμη αυτής της ομάδας. Ενωμένοι λοιπόν προχωράμε για την επόμενη νίκη μας!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …