Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πολύ σημαντικός αγώνας για μας”

“Πολύ σημαντικός αγώνας για μας”

Με στόχο την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην Basket League, αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα και για τον αγώνα με το Λαύριο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:45.

Η προετοιμασία του δικεφάλου του βορρά ολοκληρώθηκε με την σημερινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena, ενώ προηγήθηκε βίντεο ανάλυση του αντιπάλου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, αναφερόμενος στον αγώνα με το Λαύριο, τόνισε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας στην προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Το Λαύριο είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα και αυτό που κοιτάμε εμείς είναι το πώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα, κάνοντας πέντε νίκες και όχι τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχουν στα τελευταία παιχνίδια. Αυτά τα αποτελέσματα πάντως δείχνουν ότι θα είναι σε εγρήγορση και το γεγονός αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την δουλειά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε να πάρουμε».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Τζεκουάν Λιούις, Άνταμ Σμιθ, Σταύρος Σχίζας, Απόλλων Τσόχλας, Γιάννης Χατζηνικόλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Άαρον Μπεστ, Αντουέιν Ουίγκινς, Αμάνζε Εγκεκέζε, Ζήσης Σαρικόπουλος και Ζέιν Νόουλς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…