Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Πιστεύω στην ομάδα, στο τέλος θα τα καταφέρουμε”

“Πιστεύω στην ομάδα, στο τέλος θα τα καταφέρουμε”

kalogiannidis kolossos

Στην ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες ο Κολοσσός στάθηκε μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Φίλιππος Καλογιαννίδης, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ήφαιστο στην Λήμνο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Ηρακλή, εστιάζοντας στην κακή άμυνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, όπου δέχθηκε 53 πόντους.

Καλησπέρα φίλοι μου,

Δυστυχώς γι’ άλλη μία φορά, δεν τα καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στα μέτρα μας και μέσα στην έδρα μας! Είναι η τέταρτη φορά που χάνουμε αγώνα στην τελευταία κατοχή. Έχω ξαναπεί ότι για να κρατήσεις αλώβητη την έδρα σου δεν μπορείς να δέχεσαι πάνω από 75 πόντους.

Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ τον Ηρακλή. Στο ημίχρονο είχε σημειώσει 53 πόντους αν δεν κάνω λάθος. Είναι κομμάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε οπωσδήποτε, γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη!

Πλέον πιστεύω ότι μας βαραίνει και το ψυχολογικό κομμάτι όταν χάνεις στην έδρα σου! Σίγουρα μας επηρέασε αρνητικά αυτή η ήττα, αλλά πάντα πρέπει να βγάζεις αντίδραση μετά από τέτοιες περιπτώσεις!

Πλέον δεν έχουμε τη δυνατότητα να αφήσουμε το χρόνο να περνάει και πρέπει να στοχεύουμε σε κάθε αγωνιστική. Έχουν μείνει άλλες 3 αγωνιστικές για τον πρώτο γύρο και πρέπει σίγουρα να βρούμε κάποιες νίκες πριν τελειώσει!

Πάντα θα υπάρχουν οι δύσκολες μέρες και οι κακές ήττες, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τις ξεπερνάμε, να δουλεύουμε 100% σε κάθε προπόνηση και όλοι μας να προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας! Πιστεύω πάρα πολύ στους προπονητές μου και στους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε στο τέλος αυτό που θέλουμε!

Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά πιστεύω αυτή την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, που κυρίως στην έδρα του είναι πολύ δυνατός! Ο Ήφαιστος από πέρυσι έχει δείξει ότι είναι ένα πολύ σοβαρό σωματείο και κάνει εξαιρετική δουλειά!

Έχει κρατήσει έναν βασικό κορμό από την περσινή σεζόν και ο κόσμος της Λήμνου τον στηρίζει αρκετά έτσι ώστε να έχουν μία έξτρα ώθηση στα εντός έδρας τους παιχνίδια! Αμυντικά είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και πρέπει να βρούμε σωστές επιλογές στην επίθεση για να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του! Η συγκέντρωση και η αφοσίωση στο πλάνο του προπονητή μας θα βοηθήσει για να φύγουμε με το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Τα λέμε την επόμενη φορά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…