Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Πέρασα όμορφα στο Ρέθυμνο, το παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό”

“Πέρασα όμορφα στο Ρέθυμνο, το παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό”

kottas

Ο Ιωνικός φιλοξενείται αύριο (14/12 15:45) από το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της basket league και ο Θωμάς Κώττας μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, θυμήθηκε τα δύο χρόνια που πέρασε στην ομάδα της Κρήτης, τονίζοντας ότι το παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό για εκείνον.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Η ομάδα μας δείχνει να είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού προερχόμαστε από δύο πραγματικά μεγάλες νίκες στην ΕΚΟ Basket League. Δεν μπορούσα να παίξω στα ματς με Ήφαιστο και Περιστέρι Winmasters, αλλά ένιωσα περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι συμπαίκτες μου απέναντι σε δυο πολύ δυνατές ομάδες.

Το ματς με το Περιστέρι Winmasters είναι από αυτά που χτίζουν χαρακτήρα κι ασφαλώς από αυτά που μένουν στο μυαλό όσων τα ζουν από κοντά. Κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις, ήταν μια εντυπωσιακή μάχη και χαιρόμαστε πραγματικά που ήμασταν στη μεριά των νικητών. Ήταν πολύ σημαντική η στήριξη που μας έδωσε ο κόσμος, όταν είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της η κούραση.

Το παιχνίδι που έρχεται είναι ξεχωριστό για μένα. Στο Ρέθυμνο πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια που με βοήθησαν να βελτιωθώ ως παίκτης. Έχω καλές αναμνήσεις και χαίρομαι που θα δω γνώριμα πρόσωπα σε γνώριμο περιβάλλον.

Αγωνιστικά, είναι δεδομένες οι δυσκολίες σε ένα εκτός έδρας ματς και δεν είναι τυχαίες κάποιες πολύ μεγάλες νίκες που έχουν κάνει στην έδρα τους. Εμείς όμως έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και θεωρώ ότι με την απαιτούμενη συγκέντρωση κι ενέργεια μπορούμε να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…