Κεντρική Ηρακλής “Οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”

“Οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”

kavadas

Ο Ηρακλής υποδέχεται το Σάββατο (14/12 15:45) τον Προμηθέα Πάτρας στο Ιβανώφειο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της basket league, και ο Βασίλης Καββαδάς, μιλώντας στην media day της ομάδας, παραδέχθηκε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτός και οι συμπαίκτες του οφείλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και παλέψουν στο παρκέ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μας είναι αρκετά φορμαρισμένη και δεμένη κάτι που θέλουμε να συνεχιστεί. Σε σύγκριση με το φιλικό του Σεπτεμβρίου που αντιμετωπίσαμε τον Προμηθέα είμαστε σίγουρα πολύ πιο έτοιμοι και γεμάτοι σε όλες τις θέσεις του παρκέ. Θέλουμε, σαφώς, να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας και να πάρουμε και άλλες νίκες. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι βδομάδα με την βδομάδα».

Για τον Σαββατιάτικο αγώνα δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο όπως αυτό του Προμηθέα και θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παρκέ και να παλέψουμε. Θα ήθελα να σταθώ και στον κόσμο μας που είναι πραγματικό στήριγμα για εμάς σε κάθε παιχνίδι και μας χαρίζει τεράστια ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Ευελπιστούμε το «Ιβανώφειο» να είναι γεμάτο και το Σάββατο και να τους χαρίσουμε μία καλή εμφάνιση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…