Κεντρική Β' Εθνική “Όχι άλλο κάρβουνο…”

“Όχι άλλο κάρβουνο…”

megara

H NEM ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Έσπερο Καλλιθέας με 82-84, για την 9η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής, με την ομάδα των Μεγάρων να έχει τρομερά παράπονα για την διαιτησία, όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Γνωρίζει πλέον όλος ο μπασκετικός κόσμος στην Ελλάδα τον σεβασμό, με τον οποίο περιβάλλουμε το αγαπημένο μας άθλημα. Ο σεβασμός αυτός μας έχει οδηγήσει μακριά από “κορώνες”, από υπερβολές και από αποφάσεις εν βρασμώ. Αφού λοιπόν ηρεμήσαμε και αφού έπεσαν οι σφυγμοί μας στο φυσιολογικό, μετά τις χθεσινές ταχυκαρδίες, ξαναείδαμε το παιχνίδι με το φίλο Σωματείου του Εσπέρου και αυτή τη φορά δακρύσαμε! Δακρύσαμε για τον αγώνα των παιδιών μας, που ήταν φανταστικά, για την προσπάθεια των προπονητών μας, που υπερέβαλαν εαυτόν, για την παρουσία των φιλάθλων μας, που ήταν για ακόμη μία φορά υποδειγματική και τέλος για την γενική εικόνα της ομάδας μας, που στα μάτια μας φαντάζει ουτοπική στο σαθρό περιβάλλον, που αναγκαζόμαστε να συμβιώνουμε. Κοιταζόμαστε συνεχώς στα μάτια, όλοι μεταξύ μας και αναρωτιόμαστε: Μήπως δεν μας θέλουν εδώ που ήρθαμε; Μήπως θα ήταν καλύτερα να αποδεχθούμε την πραγματικότητα και να παρατήσουμε την προσπάθεια, αφού είναι κυριολεκτικά αδύνατον να αντιδράσουμε; Είναι η τρίτη (3) φορά φέτος που αλλοιώνεται το αποτέλεσμα του αγώνα μας από διαιτητές που μας παίζουν 100-0! Η τρίτη φορά στα εννέα παιχνίδια!!!

Ε, λοιπόν “όχι άλλο κάρβουνο”…

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος θα συνεχίσει με ψυχραιμία να παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο που την έκανε γνωστή. Το πρόσωπο της νηφαλιότητας, του πολιτισμού και της εμπιστοσύνης στο δίκαιο. Εμπιστοσύνη θα επιδείξουμε και στους θεσμούς και στο πλαίσιο αυτό θα παρακαλέσουμε τα μέλη της Κ.Ε.Δ. Ε.Ο.Κ. να τιμωρήσουν υποδειγματικά τους κ. Ραχιώτη και Πολυχρόνη όχι για τον δόλο που επέδειξαν στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά πρωτίστως για την ζημιά που προκάλεσαν στο ίδιο το άθλημα, που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε. Προσοχή, δεν απαιτούμε! Παρακαλούμε ευγενικά, γιατί είμαστε ακόμη συναισθηματικά φορτισμένοι από τα κλάματα των δεκάδων μικρών παιδιών μας, που προκάλεσαν οι δύο αυτοί κύριοι με τα σφυρίγματά τους. Γιατί εμείς …αυτό το μπάσκετ πρεσβεύουμε…

Εκ του Δ.Σ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …