Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ο Σφαιρόπουλος με ήθελε και στον Ολυμπιακό”

“Ο Σφαιρόπουλος με ήθελε και στον Ολυμπιακό”

jackson aaron

Άαρον Τζάκσον αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, για να φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Αμερικανός γκαρντ στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ισραηλινής ομάδας τόνισε ότι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν η καλύτερη επιλογή για να πάρει το τρόπαιο, ενώ έκανε γνωστό ότι ο Έλληνας τεχνικός τον ήθελε και στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ανέφερε στο Sport5.co.il:

“Ήθελα να πάω στην Μακάμπι από την πρώτη μου σεζόν με την Μπιλμπάο. Είχα μια σπουδαία σεζόν και βοήθησα την ομάδα να φτάσει μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος Ισπανίας. Η Μακάμπι ήταν μια από τις ομάδες που προσπάθησαν να με αποκτήσουν, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος είναι απαιτητικός. Πάντα είχε ενδιαφέρον για μένα και πριν πάω στην Κίνα, με ήθελε στον Ολυμπιακό.

Επικοινώνησε μαζί μου προσωπικά και όταν το κάνει αυτό ένας προπονητής, σημαίνει πολλά. Μίλησα με το Μιλάνο και τον κόουτς Μεσίνα, με τον οποίο έχουμε ιστορία, αλλά θεωρώ πως η Μακάμπι ήταν η καλύτερη ευκαιρία μου για να κερδίσω το Final Four. Αυτό θέλω, θέλω να κερδίσω την Euroleague. Ήθελα να είμαι σε μια νικητήρια ομάδα. Και η Μακάμπι έχει ιστορία και είναι κάτι ξεχωριστό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…