Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο Ολυμπιακός ξέρει πως να κερδίζει”

“Ο Ολυμπιακός ξέρει πως να κερδίζει”

pesic 1

Δύσκολο χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μια ομάδα που ξέρει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Όπως πάντα, δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν είναι δύσκολο. Αυτό το παιχνίδι είναι κόντρα σε μια ομάδα που ξέρει πώς να παίζει και πώς να κερδίζει σε αυτό το επίπεδο. Μια ομάδα με τρεις σπουδαίους Έλληνες παίκτες, τον Σπανούλη, τον Παπανικολάου και τον Πρίντεζη, που είναι σημαντικοί παίκτες για τον Ολυμπιακό. Έχουν πολλούς Αμερικανούς που είναι αθλητικοί και από την περίμετρο και κοντά στο καλάθι και έχουν τον Βεζένκοβ που αρχίζει να παίζει περισσότερο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και παίζει καλά. 

Είναι μια ομάδα που ψάχνει για συνέπεια, όπως πολλές ομάδες στην Euroleague αλλά έχουν ταλέντο και αθλητικότητα και παίζουν γρήγορα στην επίθεση. Έχουν σουτέρ όπως ο Τσέρι, ο Πολ και ο Ρότσεστι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί, κόντρα σε κάθε άμυνα και να κόψουμε τους πόντους στον αιφνιδιασμό και στα τρίποντα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…