Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να βγουν μπροστά άλλοι, για να καλύψουμε το κενό του Σπανούλη”

“Να βγουν μπροστά άλλοι, για να καλύψουμε το κενό του Σπανούλη”

kemzoura

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης (12/1222:00), για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να αναφέρεται σε δηλώσεις του για τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη αλλά και στην αναμέτρηση με την Ισπανική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Θα χρειαστεί να ξοδέψω πολύ χρόνο για να πω σε όλους πόσο καλή ομάδα είναι η Ρεάλ. Παίζει ομαδικά και είναι πολύ καλή, ειδικά στην έδρα της. Εστιάζουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Θα πρέπει να ελέγξουμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου τον ρυθμό, γιατί θα υπάρχουν πολλοί αιφνιδιασμοί και transition. Φυσικά θα πρέπει να μειώσουμε τον μέσο όρο τους στην επίθεση, με το να μην τους δίνουμε εύκολους πόντους.

Είναι σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες και θα σκοράρουν. Όμως, όπως είπα και πριν θα πρέπει να τους το κάνουμε δύσκολο. Θα πρέπει να έχουμε συμπαγή άμυνα και να σκοράρουμε. Θα πρέπει να ελέγξουμε και να περιορίσουμε τη δημιουργικότητα του Καμπάτσο. Έχουμε σπουδαίους σκόρερ και εκτελεστές στην περιφέρεια. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να σταματήσουμε το ποστ απ παιχνίδι του Ντεκ.”

Για το αν η απουσία του Σπανούλη θα αλλάξει τα πλάνα του ίδιου και των συνεργατών του, απάντησε:
“Αλλάζει κάποια από τα πλάνα μας, αλλά έχουμε αρκετά γκαρντ στο ροτέισον. Οπότε ο επόμενος που ακολουθεί θα κληθεί να καλύψει το κενό. Πρέπει να βγουν μπροστά οι άλλοι περιφερειακοί και να κάνουν κάποια έξτρα δουλειά.”

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν οι παίκτες του έχουν ξεπεράσει την ήττα στο ΟΑΚΑ, είπε:
“Εγώ πιστεύω ναι, αλλά θα το διαπιστώσουμε την Πέμπτη στο παρκέ.””

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …