Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να περιορίσουμε τα «ατού» του Περιστερίου”

“Να περιορίσουμε τα «ατού» του Περιστερίου”

kottas

Ο Ιωνικός Νικαίας υποδέχεται αύριο το Περιστέρι στο “Σοφία Μπεφόν” για την 19η αγωνιστική της basket league, σε ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Θωμά Κώττα να τονίζει ότι πρέπει να περιορίσουν τα “ατού” του αντιπάλου για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Βasket League

Ετοιμαζόμαστε με καλή ψυχολογία για το παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής. Αυτό συμβαίνει, γιατί το προηγούμενο Σάββατο πετύχαμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στη Λήμνο, σε ένα γήπεδο από το οποίο λίγες ομάδες θα καταφέρουν να περάσουν. Ευχαριστήθηκα πολύ αυτή τη νίκη, ακόμη κι αν δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στο παρκέ. Tα πήγαν εξαιρετικά!

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι εκτός έδρας νίκες αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν συνδυάζονται και από νίκες στο «σπίτι» μας. Σίγουρα, το ματς με το Περιστέρι Winmasterts στην έδρα μας θα είναι πολύ δύσκολο αυτή την εβδομάδα, καθώς μιλάμε για μία ομάδα με ποιότητα, που τα πηγαίνει πολύ καλά σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Basketball Champions League.

Εμείς θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές μας. Θα είναι πολύ σημαντικό να περιορίσουμε αμυντικά τα «ατού» των αντιπάλων μας κι επιθετικά να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας.

Φυσικά, όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, κομβική θα είναι η παρουσία και η στήριξη από τον κόσμο μας, στον οποίο θέλουμε να δώσουμε χαρά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…