Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να πείσουμε τους παίκτες μας”

“Να πείσουμε τους παίκτες μας”

Στην ανάγκη να πειστούν οι παίκτες της ΑΕΚ ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο στάθηκε ο Γιώργος Λημνιάτης μιλώντας για την αναμέτρηση με την Λάρισα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο βοηθός προπονητή της ένωσης δήλωσε ότι η βαθμολογική θέση των Θεσσαλών δεν είναι αντίστοιχη της ποιότητας της, τονίζοντας ότι ειδικά στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Επανερχόμαστε σε ρυθμούς Πρωταθλήματος. Mε δεδομένο ότι είχαμε κάνει κάποιες ήττες στην αρχή, το σκεπτικό μας είναι μόνο στο πώς θα ανέβουμε ψηλότερα στη βαθμολογία.

Αντίπαλός μας αυτή την αγωνιστική είναι η Λάρισα. Μία ομάδα η οποία μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο, διαθέτει έξι ποιοτικούς ξένους παίκτες και δύο – τρεις Έλληνες, κυρίως τον Παπαντωνίου, με εμπειρία και ποιότητα. Στην έδρα της, είναι πολύ επικίνδυνη και βγάζει περισσότερο ενθουσιασμό.

Θα πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με τον πρέποντα τρόπο, διότι ερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη στο BCL, και θα πρέπει να πείσουμε τους παίκτες μας, ότι κανένα ματς στη Basket League δεν είναι εύκολο. Μοναδικός μας στόχος, όπως προείπα, είναι ν’ ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μπλατ: «Θαυμάζω τον Ζήση, μακάρι ο γιός μου να του μοιάσει» [vid]

Με πολύ κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Νίκο Ζήση ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέ…