Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να μην επηρεαστούμε”

“Να μην επηρεαστούμε”

verginis

Στην ανάγκη οι παίκτες του Πανιωνίου να διατηρήσουν την συγκέντρωση τους και να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, εστίασε μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη ο Δημήτρης Βεργίνης. 

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους…

Το προηγούμενο Σάββατο (30/11) πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα είναι σε ανοδική πορεία, όπως μαρτυρούν και τα επιτυχημένα της αποτελέσματα στην Ευρώπη, όπου μετρά 3/3 στο Basketball Champions League.

Το γεγoνός ότι επιδείξαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πάθος, ενέργεια και ομαδικό πνεύμα, μας οδήγησε σε αυτό το θετικό, αλλά και πολύτιμο για μας, αποτέλεσμα. Πλέον, την Κυριακή (8/12) έχουμε μπροστά μας ακόμα μια αποστολή κόντρα σε μια ακόμα ομάδα της πόλης μου…

Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και πραγματικά “καίγεται” για τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι το “Νick Galis Hall” θα είναι γεμάτο και περιμένουμε μια καυτή ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να δείξουμε την απόλυτη συγκέντρωση και να μην επηρεαστούμε από το οτιδήποτε, αφού θα είναι ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι.

Σκοπός μας είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχει εκπονήσει ο προπονητής μας και οι συνεργάτες του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι και τα 40 αγωνιστικά λεπτά.

Εις το επανιδείν…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …