Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να κλείσουμε το 2019 με μια καλή εμφάνιση και νίκη”

“Να κλείσουμε το 2019 με μια καλή εμφάνιση και νίκη”

mitoglou

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται σήμερα από τον Πανιώνιο στο “Σοφία Μπεφόν” στο τελευταίο παιχνίδι της basket league για το 2019. Ο Ντίνος Μήτογλου μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, είπε ότι θέλει να κλείσει η ομάδα του με μια καλή εμφάνιση και νίκη το 2019, ενώ παράλληλα αναφερόμενος στην Ευρωλίγκα, τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι αν θέλουν να έχουν τύχη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,

Δυστυχώς, δεν κλείσαμε καλά το 2019 στην Ευρωλίγκα. Η Ρεάλ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και μας υποχρέωσε σε μια εντός έδρας ήττα. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως είναι η Ρεάλ και ανάλογη δεν θα πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον.

Η στεναχώρια μας γι’ αυτή την εμφάνιση και την ήττα μεγαλώνει από το γεγονός ότι δεν δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας που για ακόμη ένα ματς ήρθαν στο ΟΑΚΑ για να μας υποστηρίξουν. Τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους ανταποδώσουμε τη στήριξή τους.

Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Ακολουθούν δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι, όπου είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή συγκομιδή. Είναι, όμως, δεδομένο πως θα πρέπει να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο αν θέλουμε να έχουμε τύχη.

Η χρονιά ολοκληρώνεται αύριο με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Στόχος μας είναι να κλείσουμε το 2019 με μια καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Επειδή αυτό είναι το τελευταίο μου blog για το 2019, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…