Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας”

“Να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας”

gkikas 1

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει το παρών στο κλειστό “Νίκος Γκάλης” στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ιωνικό έστειλε ο Νίκος Γκίκας μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, ώστε να γιορτάσουν μαζί το τελευταίο ματς της χρονιάς. Παράλληλα, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να επηρεαστούν από τις πρόσφατες αλλαγές του αντιπάλου αλλά να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ξεκινώντας, θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και σε όλους σας, με υγεία, ευτυχία και αγάπη να υποδεχθούμε το νέο έτος. Μακάρι ο καινούργιος χρόνος να φέρει στον καθένα αυτό που ποθεί και να είμαστε δυνατοί.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό, μία ομάδα η οποία έχει κάνει πολύ καλή αρχή στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος. Θα τη χαρακτήριζα ως την έκπληξη του Πρωταθλήματος.

Ξέρουμε, ότι έχουν γίνει κάποιες αλλαγές τον τελευταίο καιρό στο ρόστερ του, αλλά δεν θέλουμε να επηρεαστούμε σε καμία περίπτωση. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ με Έλληνες και ξένους που μπορούν να προκαλέσουν ζημιές σε οποιαδήποτε άμυνα.

Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι ενόψει της αυριανή αναμέτρησης και θέλουμε να διευρύνουμε κι άλλο το σερί των νικών μας μπροστά στον κόσμο μας που ευελπιστούμε να έρθει στο ΟΑΚΑ.

Είναι το τελευταίο ματς της σεζόν και τους θέλουμε δίπλα μας για να γιορτάσουμε μαζί. Όλοι ξέρουμε τη δυναμική τους και το έξτρα κίνητρο, που μας δίνει όταν είναι δίπλα μας, εντός και εκτός έδρας.

Απόδειξη ο αγώνας με την ισχυρή Χάποελ. Ήταν κάτι το καταπληκτικό. Όπως καταπληκτικό είναι αυτό, που βλέπω να συμβαίνει και στο εξωτερικό με την παρουσία του κόσμου μας.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…