Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να φέρουμε στα μέτρα μας το ματς με τον Πανιώνιο”

“Να φέρουμε στα μέτρα μας το ματς με τον Πανιώνιο”

kottas

Ο Ιωνικός φιλοξενεί αύριο (21/12 15:45) τον Πανιώνιο στο “Σοφία Μπεφόν” στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της basket league. Ο Θωμάς Κώττας, μιλώντας στο blog του στονΕΣΑΚΕ αναγνώρισε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλος, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση του ότι αν ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή μπορούν να φέρουν στα μέτρα τους το παιχνίδι και να πάρουν την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Προερχόμαστε από μία ήττα στην έδρα του Ρεθύμνου Cretan Kings και είναι γεγονός πως σ’ αυτό το παιχνίδι δεν δείξαμε την εικόνα που μας χαρακτηρίζει. Θεωρώ όμως πως αυτή η εμφάνιση θα είναι μια κακή παρένθεση και θα συνεχίσουμε την θετική μας πορεία.

Πλέον, έχουμε στρέψει το βλέμμα μας στον Πανιώνιο Su Casa και για εμάς το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας προέρχεται από νίκες και είναι φορμαρισμένος, ενώ έχει ποιοτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι το παιχνίδι μπορεί να έρθει στα μέτρα μας και να το ελέγξουμε, αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας.

Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, έτσι και σε αυτό, ποντάρουμε πολλά στην παρουσία του κόσμου μας. Τον θέλουμε στο πλευρό μας, να δημιουργήσει μια θερμή ατμόσφαιρα όπως συνηθίζει, για να πάρουμε ώθηση.

Κλείνοντας, θέλω φυσικά να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα, με υγεία πάνω απ’ όλα. Όλα τα άλλα, και στον χώρο μας και γενικά, είναι δευτερεύοντα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …