Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Μεγάλη ευκαιρία για εκτός έδρας νίκη-Στα μέτρα μας η Λάρισα”

“Μεγάλη ευκαιρία για εκτός έδρας νίκη-Στα μέτρα μας η Λάρισα”

chrisrazis

Το Ρέθυμνο φιλοξενείται αύριο από την Λάρισα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της basket league, και ο Χριστόφορο Ραζής μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε την αναμέτρηση μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του να κάνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, καθώς η Λάρισα είναι ένας αντίπαλος στα μέτρα τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Ακόμα μία εβδομάδα πέρασε ευχάριστα. Η ομάδα μας πήρε μία νίκη, την οποία θεωρώ και την πιο σημαντική της χρονιάς. Απέναντι στον Άρη κατακτήσαμε το πρώτο «πρέπει» της σεζόν και θέλουμε ανάλογη συνέχεια. Με αυτούς τους δύο βαθμούς παίρνουμε την ψυχολογική «ένεση» που τόσο χρειαζόμασταν, γνωρίζοντας πως πλέον έχουμε βάλει τις βάσεις για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Όμως, από εδώ και πέρα, καλούμαστε να εμφανιστούμε συνεπείς και στα παιχνίδια μακριά από την Κρήτη. Γνωρίζουμε όλοι ότι το «Μελίνα Μερκούρη» αποτελεί το βασικό μας «όπλο», αλλά θα πρέπει να πράξουμε αναλόγως και στα εκτός έδρας. Άλλωστε η ποιότητα μας είναι τέτοια που μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ειδικά αύριο είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Γνωρίζουμε ότι η Λάρισα είναι στα μέτρα μας και το σενάριο της νίκης θα μας βρει απομακρυσμένους αρκετά από τις τελευταίες θέσεις, με τον στόχο της παραμονής να πλησιάζει ακόμη περισσότερο, με τον δρόμο φυσικά να είναι ακόμα μακρύς.

Αυτό, φυσικά, που θα πρέπει να αλλάξουμε είναι η συγκέντρωση μας. Έχουμε πληρώσει πολλές φορές στο παρελθόν την αδράνεια μας και τα κενά διαστήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ματς στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου το νωθρό ξεκίνημα μας στοίχισε τη διεκδίκηση της νίκης.

Σε όλο το ματς κυνηγούσαμε την επιστροφή, η οποία φυσικά δεν ήρθε ποτέ. Αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε για να έχουμε τύχη όχι μόνο στη Λάρισα, αλλά σε όλα τα παιχνίδια. Συγκέντρωση, λοιπόν, στο 100% και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν το πετύχουμε τότε είμαι σίγουρος πως είμαστε κοντά στην πρώτη μας εκτός έδρας νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …