Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Με τέτοιες ήττες ακυρώνουμε τις εκτός έδρας νίκες”

“Με τέτοιες ήττες ακυρώνουμε τις εκτός έδρας νίκες”

likogiannis

Στο γεγονός ότι με τέτοιες εντός έδρας ήττες ο Κολοσσός μπαίνει σε περιπέτειες εστίασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή ο Άρης Λυκογιάννης, τονίζοντας ότι η αμυντική συμπεριφορά των παικτών του στο πρώτο μέρος δεν αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που μας αφήνει πολύ πικρή γεύση στο τέλος και έχουμε ανάμικτα συναισθήματα. Μπορώ να κατηγορήσω πολύ τους παίκτες μου για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Μεγάλη χαλαρότητα και αμυντική προσέγγιση που δεν αρμόζει στην κρισιμότητα ενός τέτοιου παιχνιδιού μέσα στην έδρα σου, που θες να κερδίσεις. Επιτρέψαμε 53 πόντους, επιτρέψαμε στους καλούς τους σουτέρ να σουτάρουν ανενόχλητοι, χωρίς να τους βάλουμε κάποια πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα μας ήταν πολύ διαφορετική.

Μπήκαμε με καλύτερη διάθεση, παίξαμε πιο σκληρά στην άμυνα. Παρά το γεγονός ότι ήμασταν πολύ φορτωμένοι με φάουλ, γυρίσαμε το ματς. Και στο τέλος για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, πηγαίνει στη ρωσική ρουλέτα της τελευταίας φάσης, που η μπάλα πάλι είναι στα χέρια μας και πάλι χάνουμε την επίθεση. Δυστυχώς, είναι μία πολύ κακή ήττα. Ακυρώνουμε τις εκτός έδρας νίκες, με τις εντός έδρας ήττες που κάνουμε και βάζουμε την ομάδα σε περιπέτειες, συν το γεγονός ότι ψυχολογικά μας πληγώνει και μας πονάει αυτό. Θα αφήσουμε αυτό το ματς πίσω μας και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στη Λήμνο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…