Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Με άλλες ομάδες είχε…γείρει το γήπεδο”

“Με άλλες ομάδες είχε…γείρει το γήπεδο”

Μανωλόπουλος

Ο Ήφαιστος Λήμνου έχασε από τον Παναθηναϊκό στο “Νίκος Γκάλης”, αλλά τον κόντραρε στα ίσα για τρία δεκάλεπτα  και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι παρά την καλή εμφάνιση δεν είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έχει παίξει πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, εκτός Ολυμπιακού που είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και έχει γείρει το γήπεδο. Αν αυτό είναι το κριτήριο θα έπρεπε ένα είμαι ευχαριστημένος. Όταν χάνεις όμως δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος.

Θα έπρεπε να έχουμε παίξει καλύτερα και να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά. Αλλά δεν ήμασταν για 40 λεπτά και αυτό είναι κάτι που δεν μου άρεσε. Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που θα κρατήσω για την συνέχεια, αλλά και πολλά αρνητικά στα οποία θα πρέπει να βελτιωθούμε πολύ γρήγορα.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Πιτίνο όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την καλή πορεία που κάνει η ομάδα τους στη EuroLeague. Κάνουν εξαιρετική δουλειά και τους εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …