Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Μας αδικεί η διαφορά”

“Μας αδικεί η διαφορά”

ΠΑΟΚ

Ο Κολοσσός Ρόδου δεν τα κατάφερε στην Κρήτη κόντρα στο Ρέθυμνο και έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις του για το 2019. Ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, τόνισε μετά το ματς ότι το Ρέθυμνο είναι μία σκληρή ομάδα και ότι αδικεί τους ίδιους η διαφορά των 11 πόντων.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ντέρμπι, θεωρώ για όλη τη διάρκεια του, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο ενάμιση λεπτό. Εκείνο που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα είναι τα 3 μεγάλα σουτ που έβαλε το Ρέθυμνο στο τελευταίο ενάμιση λεπτό.

Για το μόνο στοιχείο του παιχνιδιού που είμαι δυσαρεστημένος, κυρίως γιατί δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα έτσι όπως πήγε στα 40 λεπτά, είναι η τελική διαφορά των 11 πόντων. Σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Νομίζω διεκδικήσαμε το ματς στα ίσια σε όλη τη διάρκεια του. Κάναμε ένα καλό αμυντικά παιχνίδι, αλλά γενικά εδώ πέρα η επίθεση σου δεν είναι εύκολο να αποδώσει. Το Ρέθυμνο είναι μία σκληρή αμυντικά ομάδα κυρίως εντός έδρας. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο Cretan Kings και καλή συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…