Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Καλώ τον κόσμο να προσφέρει στους συνανθρώπους μας”

“Καλώ τον κόσμο να προσφέρει στους συνανθρώπους μας”

Στην κοινωνική δράση του Ρεθύμνου την προσεχή αναμέτρηση με τον Ιωνικό και ο Παντελής Μαραγκάκης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρθηκε στην κοινωνική πρωτοβουλία της ομάδας του, καλώντας τον κόσμο να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας φέρνοντας τρόφιμα αντί εισιτηρίου στο γήπεδο.

Παράλληλα αναφορικά με το παιχνίδι εστίασε στην ώθηση που παίρνει η ομάδα από τους οπαδούς στα εντός έδρας παιχνίδια και τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι για την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να αναφερθώ στη μεγάλη και σημαντική προσπάθεια που κάνει η ομάδα μου το Σάββατο. Πρόκειται για μία δράση που αποδεικνύει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο. Για αυτόν τον λόγο καλώ όλο τον κόσμο να έρθει, να μας βοηθήσει και ταυτόχρονα να προσφέρει τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στα συσσίτια της πόλης μας».

Για την σημασία της νίκης: «Στο αγωνιστικό κομμάτι, προερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση στη Λάρισα απέναντι στην τοπική ομάδα. Όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες κόντρα στον Ιωνικό. Η εβδομάδα προπονήσεων είναι πολύ δυνατή και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να απομακρυνθούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε δείξει μεγάλη διαφορά στην απόδοση μας. Ο λόγος είναι ότι αισθανόμαστε καλύτερα στο γήπεδο μας, με τον κόσμο να μας βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση και ψυχολογία. Φυσικά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να εμφανιζόμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί και στα εκτός έδρας ματς γιατί χρειαζόμαστε τις νίκες και μακριά από το Ρέθυμνο για να πετύχουμε πιο εύκολα τον στόχο μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…