Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Η τύχη, ο Ηρακλής και οι ευχές”

“Η τύχη, ο Ηρακλής και οι ευχές”

sxizas paok

O ΠΑΟΚ φιλοξενείται αύριο από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της basket league, και ο Σταύρος Σχίζας μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι του για την νίκη. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ήττα από τον Προμηθέα την περασμένη αγωνιστική εκφράζοντας την στεναχώρια του για τον τρόπο που ήρθε, ενώ τόνισε ότι κάποιες φορές χρειάζεται και τύχη για να έρθουν τα αποτελέσματα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Είμαστε ακόμα στεναχωρημένοι με τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας το περασμένο Σάββατο. Δώσαμε ότι είχαμε για να πάρουμε τη νίκη και φτάσαμε πολύ κοντά στο να την πετύχουμε, αλλά μερικές φορές χρειάζεται και η τύχη. Ελπίζω να την έχουμε στο πλευρό μας στα επόμενα παιχνίδια.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και παράλληλα σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή. Όπως έχω γράψει και προηγούμενο blog, όλοι μέσα στην ομάδα, παίκτες και προπονητές, έχουμε αντιληφθεί τη σημασία των αγώνων που έχουν απομείνει και θέλω να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη και να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εγώ πιστεύω στις δυνατότητές μας.

Το πρόγραμμα και οι σημαντικοί αγώνες που έχουμε τόσο αυτό το Σάββατο, όσο και μετά την Πρωτοχρονιά, δεν μας επιτρέπουν να μπούμε στο κλίμα των γιορτών όσο ο υπόλοιπος κόσμος, ωστόσο από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…