Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Η νίκη είναι μονόδρομος”

“Η νίκη είναι μονόδρομος”

Μονόδρομο χαρακτήρισε την νίκη κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ ο τεχνικός της ΑΕΚ, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της media day των κιτρινόμαυρων. Παράλληλα, αναφορικά με το δυνατό σημείο του αντιπάλου, εστίασε στις σύνθετες άμυνες που παίζει, τονίζοντας ότι οι παίκτες του πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό στην επίθεση ώστε να μπορέσουν να τις διαβάσουν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πρέπει να εμφανιστούμε σε όλα τα επίπεδα πολύ συγκεντρωμένοι, να έχουμε διάθεση και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Η Χάποελ είναι πολύ αποτελεσματική σε δημιουργία και εκτέλεση. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση, να διαβάσουμε την άμυνά τους, γιατί παίζουν σύνθετες άμυνες και δημιουργούν σύγχυση στον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τις δύο μεριές του γηπέδου, για να πάρουμε τη νίκη».

Για την μεγάλη παρουσία του κόσμου που αναμένεται: «Για να είναι αυτό υπέρ μας, πρέπει να δώσουμε εμείς ώθηση στον κόσμο με την ενέργειά μας. Το παιχνίδι σίγουρα θα έχει τα πάνω και τα κάτω του. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για την κούραση που υπάρχει στην ομάδα, μετά τα ταξίδια: «Είχαμε τρεις μέρες για ξεκούραση, αποκατάσταση και κάποια πράγματα που κάναμε στην προπόνηση. Είναι τέτοια η σημασία του παιχνιδιού, που είναι μονόδρομος να νικήσουμε».

Για τον Τσάλμερς και τον Γιάνκοβιτς: «Συνεχίζει κανονικά. Θα παίξει και ο Στέφαν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Μπήκε το σήμα στο παρκέ του κλειστού στα Λιόσια

Σε πολύ λίγες ημέρες το νέο σπίτι της μπασκετικής ΑΕΚ θα είναι έτοιμο να την υποδεχτεί με …