Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ευκαιρία για αποφόρτιση και αξιολόγηση των ατομικών κινήτρων”

“Ευκαιρία για αποφόρτιση και αξιολόγηση των ατομικών κινήτρων”

Το Ρέθυμνο θα φιλοξενηθεί στο “Νίκος Γκάλης” από τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League. Ο προπονητής των Κρητικών, Βαγγέλης Ζιάγκος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, και αναφερόμενος στο επικείμενο ματς, τόνισε πως αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για αποφόρτιση και αξιολόγηση των ατομικών κινήτρων απέναντι σε κορυφαίους παίκτες.

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μας προσφέρει δυο μοναδικές ευκαιρίες. Από τη μία να αποφορτιστούμε ψυχολογικά σε ένα ματς χωρίς πίεση και από την άλλη να αξιολογήσουμε ατομικά τις φιλοδοξίες και τα κίνητρα των παικτών μας, παίζοντας αντιμέτωποι με αθλητές της ευρωπαϊκής ελίτ. Μας ενδιαφέρει να ξέρουμε που τοποθετεί τον εαυτό του ο καθένας από εμάς και που θέλει να φτάσει. Δε θα υπάρξουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες φέτος», δήλωσε αρχικά.

Παράλληλα, για την προσθήκη του Τζος Κάρτερ, σημείωσε: «Ο Τζος ήρθε για να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε να σταθεροποιήσουμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά και να περιορίσουμε στο μέτρο του δυνατού τις διακυμάνσεις στη συνολική μας απόδοση. Ενισχύει τον δείκτη της μπασκετικής ευφυΐας της ομάδας και την αποτελεσματικότητα στην τελική απόφαση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…