Κεντρική A2 “Έχουμε αυτοσεβασμό και θέλουμε να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε “
A2

“Έχουμε αυτοσεβασμό και θέλουμε να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε “

O Οίακας Ναυπλίου αγωνίζεται εντός έδρας εναντίον του Ολυμπιακού (04/12, 17:00), για την εξ’ αναβολής 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, με τον Χάρη Κουλουριώτη να τονίζει σε δηλώσεις του πως η ομάδα του θα δώσει ότι καλύτερο έχει για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Πως είναι να ετοιμάζεις την ομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό;
“Η φιλοσοφία μας για τη φετινή χρόνια είναι ξεκάθαρη: κάθε αγώνας που έχουμε μπροστά μας και ειδικά στην έδρα μας να τον αντιμετωπίζουμε σαν τελικό κι έτσι τον προσεγγίζουμε και προετοιμαζόμαστε. Άλλωστε αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος ώστε να επιβιώσεις σε ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Α2, το σκληρότερο σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες. Αναγνωρίζουμε βέβαια ότι ο αγώνας είναι ιδιαίτερος καθώς ο Ολυμπιακός είναι το πιο “βαρύ όνομα” που θα έρθει στο Ναύπλιο. Έχουμε σεβασμό προς όλες τις ομάδες. Όμως έχουμε και αυτοσεβασμό και θέλουμε να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε μέσα μας, ο καθένας από τον ρόλο του, ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.”

Τι θεωρείτε πως είναι πιο σημαντικό για την ομάδα και τι θέλετε να πείτε για τον κόσμο του Ναυπλίου;
“Το σημαντικότερο είναι να δείχνουμε σε κάθε αγώνα σε όλη την μπασκετική Ελλάδα, ότι η πόλη, ο κόσμος, η ομάδα έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Κι αυτό είναι να διαφυλάξουμε και να υπερασπιστούμε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει αλλά και την αδιάρρηκτη σχέση με τον κόσμο μας. Είμαστε μια ομάδα που ακόμα δεν έχει ανακαλύψει τα όριά της αλλά δουλεύει σκληρά και με τα… κεφάλια κάτω για να τα φτάσει. Ο κόσμος, κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και σε κάθε αντίπαλο, θα βλέπει μια ομάδα έτοιμη να δώσει το 100% για να φτάσει στη νίκη. Γι΄αυτό και τους περιμένουμε, όπως πάντα, κοντά μας.”

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παντελής Σκορδάς:
“Σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκετε η ομάδα και τι πρέπει να προσέξετε για να έρθει η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό;
“Προερχόμαστε από μια δύσκολη νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στο Παγκράτι και 4 μέρες μετά μας περιμένει ένα ακόμα ματς απέναντι στον Ολυμπιακό! Έχει γίνει σωστή διαχείριση και η ομάδα μας έχει ξεκουραστεί, επομένως βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητας γι αυτό το παιχνίδι! Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από παίχτες με εμπειρία αλλά και ταλέντο επομένως επιθετικά την κάνει επικίνδυνη! Εμείς απ την πλευρά μας οφείλουμε ξεκινώντας από την άμυνα να είμαστε σκληροί και να βάλουμε δύσκολα σε αυτούς!”

Πώς περιμένετε να αντιδράσει ο κόσμος της πόλης για το παιχνίδι της Τετάρτης κι αν περιμένετε να υπάρχει μεγαλύτερη υποστήριξη λόγω του ονόματος του αντίπαλου;
“Σίγουρα το όνομα του Ολυμπιακού αποτελεί από μόνο του ένα έξτρα κίνητρο για όλους ακόμα και για τον κόσμο! Επομένως η παρουσία του στο κλειστό γυμναστήριο θέλουμε να είναι δυναμική και να ανταποκριθεί και εκείνος στις περιστάσεις αυτού του αγώνα!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Χουχούλης: “Είμαστε χαρούμενοι για την επανέναρξη, οι ακαδημίες θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα”

Έπειτα από σχεδόν 4 μήνες απραξίας, εξαιτίας του «λουκέτου» που επεβλήθη στον Αθλητισμό (κ…