Κεντρική Διεθνή “Δύο μέρες μετά τη γέννησή μου δόθηκα για υιοθεσία”

“Δύο μέρες μετά τη γέννησή μου δόθηκα για υιοθεσία”

brandon davies barcelona vallencia

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Μπράντον Ντέιβις σε συνέντευξη, που παραχώρησε. Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό ότι δύο μέρες μετά τη γέννηση του δόθηκε για υιοθεσία!

Αναλυτικά:

“Και η παιδική ηλικία μου δεν ήταν καθόλου εύκολη και αυτός ο συνεχής αγώνας φάνηκε από τότε που ήμουν παιδί με την μητέρα μου. Γεννήθηκα στη Φιλαδέλφεια και δύο μέρες μετά την γέννησή μου η βιολογική μητέρα μου, που ήταν 16 ετών και δεν ξέρω τίποτα για αυτή, με έδωσε στη μητέρα μου, Λίντα Κάθλιν για υιοθεσία. Το μόνο που ξέρω είναι το όνομα της βιολογικής μητέρας μου, αλλά μετά απ’ όλα αυτά έκανε το καλύτερο για μένα.

Η Λίντα ήταν superwoman. Έδωσε τα πάντα σε μένα και στα δύο αδέρφια μου, τα οποία επίσης ήταν υιοθετημένα. Ταξίδεψε από την Γιούτα στη Φιλαδέλφεια για να κανονίσει την υιοθεσία και μετά επέστρεψε στο Πρόβο, που είναι περίπου 80 μίλια από το Σολτ Λέικ, όπου πέρασα την παιδική και εφηβική ηλικία μου. Ένα χρόνο πριν φτάσει σε μένα, η Λίντα είχε υιοθετήσει ένα άλλο παιδί, τον Στέφεν, ο οποίος πέθανε. Θεωρούσε πως η οικογένειά της δεν ήταν πλήρης και με υιοθέτησε. Ποτέ μην τα παρατάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…