Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Διεκδικητής για το φάιναλ φορ ο Παναθηναϊκός”

“Διεκδικητής για το φάιναλ φορ ο Παναθηναϊκός”

hanga 1

Υποψήφιος για το φάιναλ φορ της φετινής Ευρωλίγκας είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος σε δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα τόνισε ότι οι πράσινοι μετά την αλλαγή προπονητή  έχουν βρει τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός είχε κάποια προβλήματα και άλλαξε προπονητή και τώρα έχουν βρει τον τρόπο να παίζουν. Έχουν καλούς παίκτες και είναι διεκδικητές για το Final Four ή τουλάχιστον για την οκτάδα. Μετά την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θέλουμε να χάσουμε ξανά.

Ο Ράις είναι παίκτης με μεγάλο ταλέντο και πρέπει να κάνουμε σημαντική δουλειά στην άμυνα. Επίσης, ο Καλάθης και ο Φριντέτ είναι πολύ ταλαντούχοι παίκτες. Όμως θα πρέπει να ανησυχούμε για την δική μας ομάδα».

Για την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ: «ήταν μια οδυνηρή νύχτα, αλλά αντιδράσαμε καλά, κερδίσαμε την Χίμκι σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Τώρα πρέπει να δούμε τι έγινε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γιατί αν θέλουμε να πάμε στο Final Four τα παιχνίδια στην έδρα μας είναι πάρα πολύ σημαντικά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…