Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν είμαστε επαίτες, εξαρτιόμαστε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ”

“Δεν είμαστε επαίτες, εξαρτιόμαστε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ”

dedeoglou paok

Ο Λεωνίδας Δεδέογλου, μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε και αυτός από την πλευρά του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο “δικέφαλος του Βορρά”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Θέλω να σταθώ στην προσπάθεια της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων. Είναι μια κίνηση συγκινητική και ουσιώδης. Μας δίνουν θάρρος να συνεχίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή, ελπίζουμε ότι θα γίνει καλύτερη. Μαζευτήκαμε εδώ, με το κάλεσμα του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, για να συμμαζέψουμε τις υποχρεώσεις και να προσελκύσουμε κάποιον επενδυτή. Μέχρι στιγμής, είχαμε μόνο εμπόδια. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Είχαμε πει ότι το αγωνιστικό, θα πάει σε δεύτερη μοίρα, αλλά δε μπορούμε να το κάνουμε, γιατί η ομάδα παλεύει για την παραμονή της.

Μέχρι τώρα, μόνο οι οργανωμένοι έχουν καταφέρει να βοηθήσουν. Ελπίζω το εγχείρημα να αποδώσει καρπούς. Τα νούμερα όπως είπε ο κ. Κωνσταντινίδης, τα χρειαζόμαστε στα πολύ κοντά. Τα περιθώρια είναι στενά. Ξεκινήσαμε επτά άτομα κι έχουμε μείνει τέσσερα στην προσωρινή διοίκηση. Ελπίζω τις επόμενες μέρες και μέσα στις γιορτές να έχουμε καλύτερα νέα».

Για τις προηγούμενες ανάλογες κινήσεις που δεν έφεραν αποτέλεσμα και τι διαφορετικό υπάρχει τώρα:

«Επειδή ξεκίνησε από τους οργανωμένους, ελπίζω ότι εκεί θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο».

Για τις επαφές με χορηγούς για την προσπάθεια εξεύρεσης εσόδων:

«Οι επαφές με εταιρείες και υποψήφιους χορηγούς, έγιναν σε μια εποχή που οι περισσότεροι είχαν εκχωρήσει τις χορηγίες του. Αν είχαμε μαζευτεί τον Ιούνιο, ίσως προλαβαίναμε. Πολλοί από αυτούς ήταν δύσπιστοι, όσον αφορά σε ποιον απευθύνονται. Λεγόμαστε ΠΑΟΚ, αλλά σε ένα άδειο γήπεδο. Ο περισσότερος κόσμος είχε τη διάθεση, αλλά αρνήθηκε λόγω του άδειου γηπέδου. Δεν έχει καμία υποχρέωση να βοηθήσει ούτε ο κ. Σαββίδης, ούτε ο κ. Αμοιρίδης. Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Χατζόπουλο για τη βοήθεια του.

Τώρα, εξαρτιόμαστε μόνο από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Με 2.000 εισιτήρια των 10 ευρώ σε κάθε αγώνα, θα ήμασταν σε πολύ καλό δρόμο. Αν δε μπορούμε να μαζέψουμε αυτά τα νούμερα, τότε δεν έχουμε αντικείμενο κουβέντας. Αν το Σάββατο με τον Προμηθέα, δεν το καταφέρουμε πάλι, δεν έχουμε λόγο ύπαρξης. Να γίνουμε επαίτες; Να παρακαλάμε; Και υπάρχουν απαιτήσεις, να φέρουμε παικταράδες, πως; Θα μπορούσαμε να εκχωρήσουμε κι εμείς, αλλά δε θα κάναμε κάτι καινούργιο».

Για την ευρωπαϊκή συμμετοχή:

«Η ομάδα συγκροτήθηκε και για το BCL, μέσα σε μία εβδομάδα. Οι συμφωνίες με τους παίκτες, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έγιναν και γι’ αυτό» .

Για το θέμα της άρσης του ban:

«Υπάρχουν και προτεραιότητες. Να βρούμε χρήματα για το μπαν και να μην πληρώσουμε ξενοδοχεία και αεροπορικά; Τα παιδιά που δουλεύουν εδώ; Μέχρι τώρα το μπαν δεν ήταν προτεραιότητα».”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…