Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Δεν έχω αποβληθεί ποτέ”

“Δεν έχω αποβληθεί ποτέ”

serelis

Η απόδοση του Άρη στο τρίτο δεκάλεπτο έκρινε το παιχνίδι σύμφωνα με τον τεχνικό του Λαυρίου, Χρήστο Σερέλη, ο οποίος τόνισε ότι στο σημείο που η διαφορά πήγε στους 20 πόντους το παιχνίδι τελείωσε. Παράλληλα, σε ερώτηση για την αποβολή του είπε ότι δεν θα μιλήσει για την διαιτησία, τονίζοντας ωστόσο  ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που αποβάλλεται.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι θα προσπαθήσει ο Άρης μέσα από την άμυνα να μας βγάλει εκτός παιχνιδιού, γιατί ήξερε ότι εμείς με αρκετή πίεση δεν είχαμε ανταποκριθεί καλά σε προηγούμενα παιχνίδια.

Είχαμε δύο καλά διαστήματα, για 15 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, ανταποκριθήκαμε καλύτερα σε σχέση από άλλα παιχνίδια, αλλά κάναμε πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο, πήγε η διαφορά στους 20 πόντους και γι’ αυτό κέρδισε ο Άρης το παιχνίδι.

Για μας δεν ήταν παιχνίδι δίχως αύριο, έχουμε σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα την παραμονή μας».

Ακόμα πρόσθεσε «Εύχομαι ολόψυχα κάθε χρόνο στον Άρη να βρει τον δρόμο του, να ξαναγίνει η ομάδα που όλοι εμείς της γενιάς μου γνωρίσαμε και ασχοληθήκαμε και εύχομαι να μην φτάσει ξανά να παίζει τέτοια κρίσιμα παιχνίδια».

Για την αποβολή του: «Αν κάποιος παρακολουθεί εμένα, θα ξέρει ότι δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτητές. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Ότι και να πούμε για τους διαιτητές είναι άλλοθι. Δεν θα μιλήσω, αλλά δεν τρέχει τίποτα. Δεν έχω αποβληθεί ποτέ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …