Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Χίμκι δεν είναι μόνο ο Σβεντ”

“Χίμκι δεν είναι μόνο ο Σβεντ”

kemzura

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την Χίμκι (18/12, 21:30), για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να τονίζει σε δηλώσεις του πως η Χίμκι είναι ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο, ενώ αναφέρθηκε και στο μαρκάρισμα του Αλεξέι Σβεντ.

Aναλυτικά τα όσα είπε:
“Είναι μια ομάδα που έχει τη δυνατότητα να σκοράρει σε υψηλό ρυθμό και να πετύχουν πάνω από 100 πόντους. Έχει ύψος στη ρακέτα, έχει τον Σβεντ που μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει. Πρέπει να τους περιορίσουμε στην επίθεση και να τους περιορίσουμε στο transition. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα εξαρτηθεί από τα ποσοστά.”

Για το αν θέλει να περιορίσει τον Σβεντ ή όλη την υπόλοιπη Χίμκι:
“Δεν είναι μόνο ο Σβεντ, είναι ο κύριος εκφραστής της ομάδας. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας γιατί γιατί είναι σχεδόν όλες οι επιθέσεις περνάνε από τα χέρια του. Πρέπει να περιορίσουμε τον Σβεντ, δεν θα είναι εύκολο.”

Για τον Ρίμας Κουρτινάιτις:
“Έχει αποδείξει πως κάνει πολύ καλή δουλειά ως προπονητής. Έχουμε αναμετρηθεί και στην VTB League ως αντίπαλοι προπονητής. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τις ομάδες του Κουρτινάιτις. Έχει προσαρμόσει το σύστημά του στην ομάδα. Δίνει ελευθερία στους παίκτες του, αλλά έχουν και ξεκάθαρους ρόλους αλλά και τακτική.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…