Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Χάσαμε την συγκέντρωση μας, γιαυτό χάσαμε”

“Χάσαμε την συγκέντρωση μας, γιαυτό χάσαμε”

aaron best paok besiktas

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε την συγκέντρωση του στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Πανιώνιο απέδωσε την ήττα ο Άαρον Μπεστ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το πολύ κακό τέταρτο δεκάλεπτο που τους κόστισε την νίκη: «Χάσαμε τη συγκέντρωση μας στο τέταρτο δεκάλεπτο, μέχρι εκείνο το σημείο είχαμε σχετικά καλή παρουσία, προηγηθήκαμε κιόλας στο σκορ. Είναι όμως αυτό ακριβώς, δεν είχαμε συγκέντρωση στο τέλος και όταν σε αγώνες εκτός έδρας χάνεις τη συγκέντρωση σου και απέναντι σου έχεις μια ομάδα που νιώθει καλά στο γήπεδο, έχεις αυτά τα αποτελέσματα. Πρέπει να δούμε το βίντεο του αγώνα να εντοπίσουμε τα λάθη μας και να βρούμε με ποιον τρόπο θα τα διορθώσουμε».

Για τη μεγάλη διαφορά που παρουσιάζει η ομάδα εκτός έδρας: «Είναι θέμα συγκέντρωσης, κάνουμε λάθη τα οποία τα πληρώνουμε, αυτό πρέπει να διορθώσουμε, να δούμε τα βίντεο, να δουλέψουμε πολύ και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα. Δεν έχει σημασία αν το παιχνίδι είναι εντός ή εκτός έδρας εμείς πρέπει να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …