Κεντρική Διεθνή “Αστείο αυτό που γίνεται με τις κάμερες στα τάιμ άουτ”

“Αστείο αυτό που γίνεται με τις κάμερες στα τάιμ άουτ”

itoudis

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Μάικ Τζέιμς, την προοπτική του ΝΒΑ, αλλά και για τις κάμερες της Ευρωλίγκα στα τάιμ άουτ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Σε ερώτηση για τον αντικαταστάτη του Ουίλ Κλάιμπερν, απάντησε με δόση χιούμορ:
“Είναι μία απόφαση που πήραμε, δεδομένης της κατάστασης στην αγορά. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν θα μπορέσουμε να βρούμε έναν άλλον Ουίλ Κλάιμπερν. Δεν ρώτησα τον Λεμπρόν Τζέιμς αν είναι έτοιμος να έρθει, γιατί θα χρειαζόταν χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ (γέλια). Κοιτάζουμε την αφορά, αλλά δεν θα πάρουμε βιαστική απόφαση.”

Όσον αφορά στην συνύπαρξή του με τον Μάικ Τζέιμς, τόνισε:
“Είναι ευλογία, αλλά και πρόκληση. Μίλησα μαζί του πολύ πριν τον υπογράψουμε, τους εξήγησα τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις, τι περιμένει από αυτόν η ομάδα. Μας πήρε λίγο χρόνο να γνωριστούμε και είμαι χαρούμενος για την επικοινωία μας. Είναι έτοιμος να ακούσει και να μάθει και χαίρομαι γι’ αυτό.”

Για τις κάμερες στα τάιμ άουτ:
“Εχω περάσει τόσα τάιμ άουτ με τον Ζέλικο. Ξέρω τους τρόπους, με τους οποίος δίνει κίνητρο στους παίκτες του. Δεν θέλω να είμαι υπερβολικός, αλλά όλη αυτή η κατάσταση είναι αστεία. Η κάμερα έρχεται μαζί μας στα αποδυτήρια, στο μπάνιο, στην κρεβατοκάμαρα, αυτό δεν είναι ωραίο. Κι εγώ σε ένα τάιμ άουτ με την Άλμπα δεν χρησιμοποίησα τόσο ωραίες λέξεις. Κατανοώ ότι έχει ενδιαφέρον για το κοινό, αλλά ποιος επωφελείται τελικά; Η Euroleague; Τα παιδιά που ακούνε τέτοιες εκφράσεις; Οι παίκτες που θέλουν να παίξουν στο μέλλον για τον Ζέλικο, ή για μένα, ή για τον Γιασικεβίτσιους;”

Παράλληλα, απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με το πώς βλέπει την προοπτική του ΝΒΑ:
“Είναι η καλύτερη λίγκα παγκοσμίως. Έχω εργαστεί με τους Πίστονς και τους Σίξερς σε summer league, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι καλά εδώ. Έχω συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν στην ΤΣΣΚΑ. Μετά θα δούμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …