Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Αν μειώσουμε τα κενά διαστήματα, θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν”

“Αν μειώσουμε τα κενά διαστήματα, θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν”

papanikolopoulos peristeri

Βήμα προς την πρόκριση χαρακτήρισε την νίκη κόντρα στην Γκαζιαντέπ ο προπονητής του Περιστερίου, Νίκος Παπανικολόπουλος, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του αγώνα, ενώ παράλληλα εστίασε στα κενά διαστήματα της ομάδας του, τα οποία αν μειωθούν τότε υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια πολύ καλή σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες που όπως κάνουν πάντα, έτσι και σήμερα έδωσαν τα πάντα και είχαν διάθεση. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, ένα βήμα προς την πρόκριση και κατά διαστήματα παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Πασάραμε καλά, σουτάραμε καλά, παίξαμε επιθετική άμυνα, όμως υπήρξαν και διαστήματα που παρουσιάσαμε μεγάλα κενά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό το ζήτημα, γιατί δεν παρουσιάστηκε πρώτη φορά και αν τα καταφέρουμε, τότε υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια πολύ καλή σεζόν. Εννοείται ότι παίζει και ο αντίπαλος και έχει τους τρόπους του να αντιδρά, η Γκαζιαντέπ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, όμως πρέπει εμείς να σταματήσουμε να δίνουμε δικαιώματα”.

Ο προπονητής της Γκαζιαντέπ, Νέναντ Μάρκοβιτς είπε: “Πληρώσαμε το τίμημα των 30 πόντων που δεχτήκαμε στην πρώτη περίοδο, αλλά και το άσχημο ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε πολλές απουσίες αλλά και πάλι στην αρχή δεν δικαιολογείται τέτοια έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Εκεί που μας στοίχισε, ήταν όταν πλησιάσαμε, αλλά το μικρό μας ροτέισιον δεν μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε φρέσκους παίκτες και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, δώσαμε τον αγώνα μας και συνεχίζουμε»

Στην προσπάθεια που έκανε το Περιστέρι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Το Περιστέρι του Β…